Άθλος Ορεστιάδας: Δικός του ο Ούγγρος πασαδόρος Κιν!

Στην Ορεστιάδα, για λογαριασμό του τοπικού Άθλου(είναι ο επόμενος αντίπαλος της Καλαμάτα 80), κατέφθασε ο 26χρονος, διεθνής, Ούγγρος πασαδόρος, Κάμερον Κιν και προπονήθηκε, ήδη, υπό τις οδηγίες του, Ρουμάνου τεχνικού της ομάδας, Κριστιάν Σιτιγκόϊ, στο νέο κλειστό γυμναστήριο «Ν. Σαμαράς».

Oι Εβρίτες ελπίζουν με τις «παραστάσεις» του, από τα πρωταθλήματα Ουγγαρίας και Αυστρίας, να τους βοηθήσει για την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

O Κάμερον Ιλές Κιν, όπως είναι το πλήρες όνομα του, γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 1997, στο Κάποσβαρ, έχει ύψος 1.85μ κι έχει και αμερικάνικες ρίζες.

Το χρονικό διάστημα 2015-2021 ήταν αθλητής της ομώνυμης ομάδας. κατακτώντας συνολικά 2 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο Ουγγαρίας, ενώ είχε παρουσία με την ομάδα του σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Τσάμπιιονς Λιγκ, CEV Καπ, Τσάλεντζ Καπ). To 2021 μεταπήδησε στην αυστριακή Γκρατς, στην πρώτη του σεζόν εκτός ουγγρικών συνόρων. Την επόμενη επέστρεψε στην Ουγγαρία για λογαριασμό της Κεκσεμέτι. Πέρσι αγωνίστηκε στην Πινζιγκιόρ.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο