Άλλο ένα άσφαιρο 0-0 η Εράνη με Παναργειακό

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο πάθος, ένταση και ρυθμό η Εράνη αναδείχθηκε ισόπαλη, χωρίς τέρματα κόντρα στον Παναργειακό. Μπροστά σε ένα υπέροχο κοινό που δεν σταμάτησε λεπτό να υποστηρίζει τις προσπάθειες των παικτών η Εράνη πραγματοποίησε μια μεστή εμφάνιση από την οποία έλειψε μονάχα το γκολ. Οι ποδοσφαιριστές του Θεόδωρου Γιακαλή έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Καραμπέτσο, Μπάρκα, Μπουλγκουρίδη, Γκεβόρι και Ηλιόπουλο έχοντας απέναντι τους μια από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας. Η αστοχία στη τελική προσπάθεια ήταν εν τέλει αυτή που στέρησε τη νίκη. Το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό, φωτογραφίζει ωστόσο τις δυνατότητες για μια πιο ελπιδοφόρα συνέχεια. Ο Παναργειακός στο δεύτερο ημίχρονο είχε τις ευκαιρίες με τους De Souza, Γάσπαρη και Τσιώλη να απειλήσει την εστία του Σαββίδη ωστόσο δεν τα κατάφερε.

ΕΡΑΝΗ (Θόδωρος Γιακαλής): Σαββίδης, Καπλάνης (73’ Σινάνι) Μπινιώρης, Πέππας, Μπουρδέκας, Στραβάκος (84’ Φλαριώτης) Μπάρκας (84’ Ηλιόπουλος) Τσερπές, Μπουλγουρίδης (65’ Κωνσταντόπουλος).

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Λιακόπουλος, Καρέλης, Σάαντο, Ροκάι, Μαρίνης, Τσιώλης, Ελευθεριάδης, De Souza, Rodrigues Πρίκας.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο