Άνετα ο Αστέρας Βαλύρας 1-5 το Πατίστα, τρεις βαθμούς πριν την άνοδο στην Α1′

Με το ευρύ 1-5 πέρασε σήμερα από το γήπεδο της Δυτικής παραλίας ο Αστέρας Βαλύρας επικρατώντας του Πατίστα σε ένα παιχνίδι όπου οι κιτρινόμαυροι ήθελαν την νίκη για να πλησιάσουν ακόμα πιο κοντά την και προνομιούχο θέση για την ώρα που οδηγεί στην Α1′ Τοπική. Πλέον η ομάδα του Νίκου Μανιατέα θέλει για να είναι σίγουρη μόνο τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι στο ”Μαρακανά” του κάμπου με την Δόξα Καλαμάτας το ερχόμενο Σάββατο ανεξάρτητα τι θα φέρει ο Μεσσηνιακός στην Κυπαρισσία με τον Κυπάρισσο.

Στο παιχνίδι μας τώρα πολύ νωρίς στο 3′ ο Καρύδης με σουτ άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα για να κάνει το 0-2 στο 9′ με πλασέ ο Βλαχάκης. Στο 16′ πάλι ο Καρύδης με πλασέ έκανε το 0-3, στο 55′ ο Νέτσο με πλασέ έκανε το 0-4 για να μειώσει στο 60′ σε 1-4 με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Δημήτρης Σώκαλης, το σκορ έκλεισε ποιος άλλος ο Καρύδης σημειώνοντας χατ – τρικ στο 87′ με σουτ.

Ευκαιρίες στο ματς χάθηκαν με τους Νέτσο στο 12′, Καλογερόπουλο στο 23′, Μουσταφά στο 24′, Δημ. Σώκαλη στο 44′, Ζέπο στο 51′, Βλαχάκη στο 67′, Ευστ. Ντάβο στο 70′ και Μουσταφά στο 86′.

Διαιτητής : Π. Νικολόπουλος Επόπτες : Μπασιλάρης, Θεοδωρίδης

ΠΑΤΙΣΤΑ (Δημήτρης Σώκαλης): Μπάκας (69′ Γεωργόπουλος), Μαντζούνης, Χασάπης, Στ. Σώκαλης, Αλάμαρας (34′ Αν. Ντάβος), Χανδρινός, Δημ. Σώκαλης, Γιαμαρέλος (52′ Μανώλης), Τσακαλάκος (34′ Ευστ. Ντάβος), Καστόρας, Β. Καλογερόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ (Νίκος Μανιατέας): Σπάλας, Φεράϊ (76′ Χαρμπίλας), Ντέρζια, Πετρουλάκης (59′ Γιαννόπουλος), Καστριτσέας, Νέτσο, Καρμπαλιώτης (71′ Μιχαλόπουλος), Ζέπος, Καρύδης, Βλαχάκης (76′ Κωνσταντέλος), Μουσταφά.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο