Άνετα ο Αστέρας Βαλύρας, 5-1 την Α.Ε Λογγά

Επιστροφή στις νίκες πέτυχε στο ”Μαρακανά” του Κάμπου ο Αστέρας Βαλύρας με 5-1 επί της Α.Ε Λογγά και βελτιώσε την βαθμολογική του θέση. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το λάθος να προηγηθούν στο σκορ νωρίς στο 15′ με τον Κριζέα 0-1 αλλά μετά ο Αστέρας πήρε μπρος και έκανε την ανατροπή παίρνοντας με άνεση το παιχνίδι. Στο 28′ λοιπόν ο Ζάγουρας με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 για να βάλει τους κίτρινους μπροστά στο σκορ στο 38′ ο Καραγιώργος με πλασέ 2-1. Ο ίδιος παίχτης στο 3′ έχασε πέναλτι που απέκρουσε ο Νικολόπουλος. Στο 2ο ημίχρονο και στο 50′ Χαρμπίλας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1 και στο 60′ με πέναλτι και στο 70′ Ζάγουρας έκανε χατ τρικ και διαμόρφωσε το τελικό 5-1 για την ομάδα του Νίκου Μανιατέα.

Διαιτητής : Γιαλλικάρης – Επόπτες : Λουκά, Φωτόπουλος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ (Νίκος Μανιατέας): Μανιάτης, Κερανούδης (75′ Μπουρίκας), Κουρούσιας, Καρύδης, Σχοινάς, Ζέππος, Μέτσο (60′ Βλαχάκης), Ζάγουρας, Χαρμπίλας (75′ Καπόσης), Μουσταφά, Καραγιώργος (60′ Βασίλεφ).

Α.Ε ΛΟΓΓΑ : Νικολόπουλος, Κοσμάς (55′ Σουγλέρης), Κατσίγιαννης, Λιόπας, Κοστόφ, Καραμπέτσος, Τζούμπας, Παναγόπουλος (70′ Γεωργόπουλος), Σαρέλλας, Κριζέας (70′ Κολαμπάς), Σαΐπι.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο