Άρνηση της Καλλιθέας για εισιτήρια στην Καλαμάτα

Πλησιάζει το μεγάλο ντέρμπι της Καλαμάτας στο ”Ελ Πάσο” την ερχόμενη Κυριακή στις 15:00 με την Athens Kallithea αλλά οι Αθηναίοι αρνήθηκαν με επιστολή τους στην Καλαμάτα εισιτήρια των φιλάθλων της ”Μαύρης Θύελλας” για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πάντως για τους φίλους της Καλαμάτας το ντέρμπι θα καλυφθεί ζωντανά από το Action24 καθώς το τηλεοπτικό κανάλι ως γνωστό πήρε τα δικαιώματα της Super League 2. Πάμε να δούμε τη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα για τα εισιτήρια.

« Πάγια θέση της ΠΑΕ Καλαμάτα είναι ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή με την συμμετοχή οπαδών και από τις δύο ομάδες που αγωνίζονται σε ένα παιχνίδι. Γι αυτό τον λόγο πάντα δίνουμε εισιτήρια στις φιλοξενούμενες ομάδες όταν έρχονται στην Καλαμάτα και ποτέ δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό! Εννοείται βέβαια ότι και εμείς θέλουμε την συμπαράσταση των οπαδών μας στους εκτός έδρας αγώνες και πάντα ζητάμε εισιτήρια, όπου κι αν παίζουμε.

Δυστυχώς όμως δεν σκέφτονται όλες οι ομάδες όπως εμείς !!!.

Την προηγούμενη Δευτέρα μέσω imail επικοινωνήσαμε με την ΠΑΕ Άθενς Καλλιθέα και ζητήσαμε 150 εισιτήρια για τους φιλάθλους μας. »

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο