“Έκλεισε” η μεταβίβαση των μετοχών του Ηρακλή στον Μονεμβασιώτη μετά τη συνάντηση Ευγενίου – ερασιτέχνη

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών του Ηρακλή από τον Στράτο Ευγενίου στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, μετά τη συνάντηση που έκανε ο πρώτος με τον ερασιτέχνη.

Ο Ηρακλής είναι έτοιμος να περάσει σε νέα εποχή, καθώς απομένουν ελάχιστα βήματα ώστε ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης να είναι και με τη βούλα το νέο αφεντικό της κυανόλευκης ΠΑΕ.

Ο ΓΣ Ηρακλής ανακοίνωσε ότι η συνάντηση που είχε με τον Στράτο Ευγενίου έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και η συμφωνία που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα αναμένεται να επικυρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣ Ηρακλή: 

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της διοίκησης του ΓΣ Ηρακλής, με τον κ. Στράτο Ευγενίου. Υπάρχει συμφωνία σε όλα τα επίπεδα, η οποία θα επικυρωθεί της επόμενες ημέρες για να προχωρήσει και το τυπικό μέρος της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ στον κ. Παναγιώτη Μονεμβασιώτη. Την διοίκηση του ΓΣ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, κ. Εφραίμ Κυριζίδης και ο αναπληρωτής πρόεδρος, κ. Μπάμπης Χατζηχαραλάμπους. Προχωράμε ενωμένοι για να ζήσουμε όλα όσα μας στέρησαν τα τελευταία χρόνια“.

ΠΗΓΗ : sport24.gr

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο