Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξή σας

Με την ολοκλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και όχι μόνο η ιστοσελίδα μας www.stisendra.gr διανύοντας 8 μήνες λειτουργίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλες οι ομάδες που συνεργάστηκαν μαζί μας για την καλύτερη δυνατή προβολή τους και την ανάδειξη του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου αλλά και του Αθλητισμού στον τόπο μας !!!. Ήταν μια δύσκολη χρονιά γενικά για τον Αθλητισμό μετά και από την πανδημία, αλλά όταν αγαπάς αυτό που κάνεις τα βγάζεις όλα εις πέρας. Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όλες και όλους σας που αγκαλιάσατε αυτή την προσπάθεια του site μας και μας φέρατε σε αρκετά υψηλά στάνταρ !!!. Θερμές ευχαριστίες στην Ε.Π.Σ.Μεσσηνίας για την συνεργασία σε ότι ζητήσαμε, όπως επίσης στην ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για την διευκόλυνση που μας παρείχαν, αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες όλων των Αθλημάτων του Νομού μας και όχι μόνο !!!.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι βοηθήσαμε με τις γνώσεις και την εμπειρία μας όλες τις ομάδες και δεσμευόμαστε ότι βήμα βήμα θα καταφέρουμε στη συνέχεια ότι δεν καταφέραμε αυτή τη σεζόν !!!. Στη πορεία από το site μας θα δείτε και θα διαβάσετε πολύ περισσότερα πράγματα μέσα από διάφορες εκπλήξεις που σας ετοιμάζουμε με στόχο την ανάπτυξη και την ανάδειξη του Μεσσηνιακού Αθλητισμού και όχι μόνο.

Πολύ σημαντική ήταν επίσης και η προσφορά των διάφορων επιχειρήσεων που διαφημίστηκαν σε εμάς και μας στήριξαν, χωρίς αυτούς η λειτουργία μας θα ήταν ελλιπής, ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ !!!.

Είναι λογικό ότι αυτόν τον καιρό η ειδησεογραφία εξασθενεί αλλά για εμάς θα τρέχει συνεχώς με διάφορες συνεντεύξεις αλλά και αφιερώματα και παράλληλα ανασύνταξη μέσα στο καλοκαίρι για να μπούμε ακόμη πιο δυναμικά στη νέα σεζόν !!!. Αναμονή λοιπόν από όλους και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!.

Μετά τιμής η ομάδα συντακτών www.stisendra.gr

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο