Ένα ξεχωριστό ματς για ιερό σκοπό στην Κυπαρισσία

Ένα ξεχωριστό ματς διεξήχθη σήμερα στο Δημοτικό γήπεδο της Κυπαρισσίας. Οι φίλοι του προέδρου αναμετρήθηκαν με τους φίλους του προπονητή και αναβίωσαν σκηνές απείρου κάλλους. Παίκτες διαφόρων ομάδων, τοπικών, αλλά και εθνικών κατηγοριών συσπειρώθηκαν με αυτούς της ομάδας μας και έστειλαν μήνυμα ενότητας και συμπαράστασης, παίζοντας για την ενίσχυση οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, σε μια από τις πιο εμβληματικές στιγμές στα χρονικά του Κυπάρισσου. Εισπράξαμε σεβασμό, αγάπη, καλοσύνη και δώσαμε πίσω ψυχή, ελπίδα και χαμόγελα. Για την ιστορία, το σκορ έληξε ισόπαλο, κερδισμένη όμως, βγήκε η τοπική κοινωνία, που ανέδειξε πως όταν η ανιδιοτέλεια και ο ανθρωπισμός ενωθούν πετυχαίνουν θαύματα! Ήταν ένα παιχνίδι γιορτή, που στηρίχτηκε από ανθρώπους όλων των ηλικιών και μας χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι στις εξέδρες παρευρέθηκαν και πάρα πολλές οικογένειες.

Το Δ.Σ του συλλόγου αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσει εγκάρδια όλους όσους συμμετείχαν και έστειλαν ηχηρό μήνυμα στην τοπική κοινωνία πως όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Ευχόμαστε υγεία και καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, που σε καμία στιγμή δεν μας άφησε να αισθανθούμε μόνοι, στην προσπάθεια μας να κάνουν αξιοπρεπείς και χαρούμενες γιορτές οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Χαρίλαος Φυρόπουλος

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο