Έπαιξαν όλοι για την μικρή Ζωή

Ήταν όλοι εκεί στο γήπεδο του Μεσσηνιακού σήμερα και έπαιξαν ποδόσφαιρο για καλό σκοπό για την μικρή Ζωή που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της !!!.

Πετυχημένο ήταν λοιπόν το τουρνουά ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό για να μαζευτούν χρήματα για το κοριτσάκι που δίνει την μάχη με τη λευχαιμία. Το παρόν στην εκδήλωση που οργάνωσε ο Δήμος Καλαμάτας έδωσαν έξι ομάδες της πόλης της Καλαμάτας οι : Παλαίμαχοι Καλαμάτας και Μεσσηνιακού, ο Δήμος Καλαμάτας, οι Δημοσιογράφοι, οι Δικηγόροι και η Αστυνομία οι οποίοι και έδωσαν μεταξύ τους φιλικά παιχνίδια των 35 λεπτών.

Οι διοργανωτές εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους προς όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, καθώς και προς το κοινό που στήριξε την προσπάθεια. Οι εισπράξεις από τις εισιτήρια και τις δωρεές θα διατεθούν για την οικονομική υποστήριξη της Ζωής και την αντιμετώπιση της ασθένειάς της. Ενώ τόνισαν ότι στόχος είναι να γίνουν στο μέλλον και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις βοηθώντας όποιον συνάνθρωπο αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα.

** Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στα φιλικά παιχνίδια που έγιναν είχαμε τα εξής αποτελέσματα : Αστυνομία – Δήμος > 4-1, Δημοσιογράφοι – Δικηγόροι > 3-2 και Καλαμάτα – Μεσσηνιακός > 1-1. Διαιτητές και στα τρία παιχνίδια ήταν οι Αράπης, Μιχαλόπουλος και Ε. Τσαούση.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Παρόν στην μικρή Ζωή και η Καλαμάτα 80′, μπράβο !!!

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο