Έτοιμοι για την κατάκτηση του Κυπέλου δήλωσαν Μάνη και Πάμισος

Έτοιμοι για την κατάκτηση του Κυπέλου Μεσσηνίας δήλωσαν στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο Γήπεδο του Μεσσηνιακού, οι εκπρόσωποι των δύο συλλόγων που συμμετέχουν, ΑΕ Μάνης και Πάμισος Μεσσήνης.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλου Μεσσηνίας, Παναγιώτης Νινιός που δήλωσε πως όλα είναι έτοιμα για τη διοργάνωση του Κυπέλου, ενώ ευχαρίστησε τη διοίκηση του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου για την παραχώρηση του γηπέδου και την όλη βοήθεια για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση της εκδήλωσης, ενώ τόνισε ότι θα πρέπει ο φίλαθλος κόσμος της Μεσσηνίας να δώσει το παρών και για έναν ακόμα λόγο αφού ο τελικός του Κυπέλλου φέτος είναι αφιερωμένη στο σύλλογο << Φλόγα >>

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας Τάσος Αγγελής, ως βασικός χορηγός της διοργάνωσης, δηλώνοντας την υποστήριξη του για τον αγώνα και ευχήθηκε να γίνει ένας καλός αγώνας μεταξύ δύο καλών ομάδων.

Από πλευράς συλλόγων πρώτος μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Παμίσου Μεσσήνης, Στέλιος Τιμπλαλέξης και ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Τσουκαλάς που δήλωσαν ότι ο θεσμός του Κυπέλου ήταν και είναι στόχος του Παμίσου και θα προσπαθήσουν για την κατάκτηση του τροπαίου. Από πλευράς ΑΕ Μάνης μίλησαν ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Παναγιώτης Πουλάκος και ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Πολίμος που στάθηκαν στο χαμένο περσυνό τελικό και την επιθυμία τους αλλά και την θέληση τους για την κατάκτηση του τροπαίου, εκτός της ιστορίας της ομάδας, του κόσμου της Μάνης και για έναν ακόμα λόγο αφού θέλουν να αφιερώσουν το Κύπελλο στον συμπαίκτης τους Κώστα Αργυρόπουλου (Κόλκα) που τόσο γρήγορα και άδικα έφυγε από τη ζωή.

Όλοι ευχήθηκαν πάντως να διεξαχθεί ένας ωραίος και ανταγωνιστικός τελικός από δύο ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και να το χαρεί ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης τέθηκαν έντονα τα παράπονα από πλευράς Παμίσου για τον ορισμό του διαιτητή του τελικού Αποστόλη Καυκά, που θεωρούν υπεύθυνο για κάποιες άδικες αποφάσεις του στο φετινό πρωτάθλημα εναντίον τόσο του Παμίσου όσο και της Ακαδημίας Παμίσου και είχαν θέση βέτο για μη ορισμού του στον τελικό, ενώ θα γίνει και συμβούλιο της ομάδας με τη παρουσία και του προέδρου για την αντίδραση της ομάδας που αφέθηκε να αιωρείται στην ατμόσφαιρα η μη συμμετοχή της πρώτης ομάδας στον τελικό για λόγους διαμαρτυρίας. Ίδωμεν.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο