Έφυγε από την ζωή ο Ηλίας Λουκαρέας

Πριν από λίγη ώρα έφυγε εντελώς ξαφνικά για το μεγάλο ταξίδι ο Τεράστιος Ηλίας Λουκαρέας !!!, σκορπίζοντας απέραντο πένθος στην Μάνη και στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο. Η μεγάλη του αγάπη η ομάδα της Α.Ε Μάνης ανακοίνωσε πριν λίγο την είδηση του θανάτου του !!!!.

« Όλη η Μεσσηνία εδώ και λίγη ώρα θρηνεί για την απώλεια ενός ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!. Όσο απίστευτο και αν μας φαίνεται… Όσο και να μην μπορούμε να το δεχτούμε…

Ο Ηλίας μας έφυγε…

Για την οικογένεια της ΑΕΜ χάθηκε ο πατέρας της…ο άνθρωπος που πάντα ήταν δίπλα σε όλους μας στις όμορφες αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές και με δυο ζεστές κουβέντες ανέβαζε πάντα το ηθικό και την διάθεση όλων μας!!!. Ένας αδαμάντινος χαρακτήρας με ψυχή αγγέλου!!!. Ο πόνος μας είναι αβάσταχτος και σα να τον ακούμε «μην το βάζετε κάτω ρε μάγκες.. κάντε την στεναχώρια και τον πόνο σας δύναμη» !!!. Μέχρι πριν λίγες μέρες στον πάγκο να δίνει μάχες και να τις κερδίζει…Δυστυχώς όμως για όλους εμάς που τον αγαπήσαμε βαθιά την μάχη της ζωής την έχασε!!!

Πόσο άδικο και κρίμα να χάνονται ξαφνικά τέτοιοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ…Ίσως τελικά να είναι όμορφα κει πάνω και ο θεός να ζητούσε έναν ακόμα άγγελο!!!.

Θερμά συλλυπητήρια στην πανέμορφη οικογένεια του…Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!!! »

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΗΛΙΑ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ !!!…

*** Και η ιστοσελίδα www.stisendra.gr εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην ομάδα της Μάνης αλλά και στην οικογένειά του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει !!!!. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΗΛΙΑ !!!!

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο