Έχασε 16-6 στην Νίκαια ο Άργης Καλαμάτας

Στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Α2 εθνικής κατηγορίας και σε αγώνα που διεξήχθη χθες το μεσημέρι στο κολυμβητήριο της Νίκαιας ο πρωτοεμφανιζόμενος σε αυτήν Αργης Καλαμάτας έχασε από τον σαφώς πιο έμπειρο γηπεδούχο Άρη με 16-6.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 4-2, 4-1, 3-1

Άρης Νίκαιας (Δημήτρης Δασκαλόπουλος): Βουνισέας, Ζωγράφος 2, Γαβαλάς Σπ., Γούρας 3, Τετζαλίδης, Στραβάκος, Μίχας 1, Τσαβάρης 2, Ρόνζινο 2, Σοφός 6, Λαγουδάκος, Θηραίος, Δροσόπουλος, Λεμονής, Καλαφάτης

Άργης Καλαμάτας (Κώστας Πετρόπουλος): Τερεζάκης, Πετρόπουλος Αντ., Κλαψιανός 1, Κωνσταντόπουλος, Τσιότσιος Κων., Ψιρογιάννης, Μακαντάνης 2, Σαμαράς, Νέγκιζ, Φαναριώτογλου 2, Τσελέντης, Σμάτωβ 1, Μπλαζάκης, Αλμπάνης, Τσιότσιος Χρ.

Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του Αργης Κώστας Πετρόπουλος δήλωσε στο pisina.net ότι

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμασταν καλοί σήμερα. Δεν μπήκαμε  στο παιχνίδι σε κανένα σημείο του και δεν μπορέσαμε από την αρχή να ελέγξουμε το ρυθμό. Δεν είναι αυτή η πραγματική εικόνα της ομάδας και ευελπιστώ ότι σύντομα θα δείξουμε το πραγματικό πρόσωπο. Πιστεύω πολύ στα παιδιά πιστεύω ότι ήταν μία κακή παρένθεση και από το αμέσως επόμενο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε την εικόνα μας. Πάνω από όλα όμως μην ξεχάσουμε ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 και αυτό μας δίνει χαρά και ικανοποίηση. ».

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο