Ήταν καλύτερη η Δόξα, 4-0 την Νίκη Πλάτης

Εύκολο απόγευμα πέρασε η Δόξα Καλαμάτας στο ”Παν. Μπαχράμης” όπου επικράτησε της Νίκης Πλάτης με 4-0. Στο 29′ ο Γεωργίκος με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μιχάλη Βούλγαρη 1-0 ενώ ο ίδιος παίχτης στο 32′ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Μιχαλακόπουλος για εξύβριση προς τον Διαιτητή Αράπη καθώς υποστηρίζει πως του έγινε φάουλ (τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ πήρε ο Γριβοκωστόπουλος) και ο γενικός αρχηγός της Νίκης Σαράντης Τριαντόπουλος για διαμαρτυρία. Στο 41′ ο Δ. Δημόπουλος με σουτ έκανε το 3-0 για να σφραγίσει την νίκη της Δόξας ο Μανεσιώτης με σουτ στο 60′. Δύο καλές ευκαιρίες είχε για την Δόξα ο Δ. Δημόπουλος στο 1′ και στο 77′.

Κίτρινη κάρτα πήραν οι Μανεσιώτης και Φλαριώτης.

Διαιτητής Αράπης Επόπτες Θεοδωρίδης, Αθανασάς

ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μιχάλης Βούλγαρης): Βούλγαρης, Ταβουλαρέας, Νίκας (71′ Δεικτάκης), Κατσ’ιποδας, Σκιαδόπουλος, Ιατρόπουλος, Δ. Δημόπουλος, Μανεσιώτης (71′ Αποστόλου), Γεωργίκος (71′ Παρθένιος), Παπαγεωργίου (46′ Σ. Δημόπουλος), Παναγόπουλος (55′ Κόγκακας).

ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ (Ανδρέας Μητρόπουλος): Μιχαλακόπουλος, Γιαννόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Καλογερόπουλος, Καραβίτης, Κυριακίδης, Βενετσανάκος, Φλαριώτης, Γεωργακόπουλος, Μαλάμος, Στυλιανός.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο