Ήταν καλύτερη και πήρε ρεβάνς η Καλαμάτα b.c.

Με εντυπωσιακή επιθετική αρχή και πολύ καλή άμυνα η Καλαμάτα b.c. έβαλε τις βάσεις για τη ρεβάνς της ήττας του πρώτου γύρου στο ντέρμπι της Τέντας προηγούμενη σαν γηπεδούχος της Καλαμάτας 80 με 29-13 στο 10′ και ολοκληρώνοντας την κατάκτηση των δύο βαθμών της νίκης στο 40′ με το τελικό και απόλυτα δίκαιο για αυτήν 78-60.

Σημαντική συμβολή στην επιτυχία των ασπρόμαυρων είχε η τετράδα των Μαργέλη, Παπαντωνίου, Μπαλή και Μπάκα ενώ από τους ηττημένους που δεν κατάφεραν να βρούν καλό ρυθμό ξεχώρισαν οι Μπαλόπουλος και Κομπότης.

Δεκάλεπτα: 29-13, 39-25, 61-47, 78-60
Διαιτητές: Νάστος, Ρίζος

Καλαμάτα b.c. (Νώντας): Μαργέλης 14, Διαμαντόπουλος 6, Παπαντωνίου 12(2), Καραβάνας 6(1), Μπαλής 11(1), Περρωτής 8(2), Καλογερόπουλος 7, Μανωλάκης 2, Μπάκας 12.
Καλαμάτα ’80 (Κορογώνας): Μπαλόπουλος 9, Χρονόπουλος 6(1), Καρούτας, Τσικουρης 7, Παυλόπουλος, Μουργής 7(1), Ανδριανόπουλος 2, Κομπότης 10(2), Σκοπέτος 7(2), Βούλγαρης 4, Κατσαρέας 4.

#Αξιοσημείωτο είναι ότι το δεύτερο ημίχρονο άργησε να αρχίσει περισσότερο από πέντε λεπτά γιατί είχε στραβώσει το καλάθι άμυνας για τους τελικούς νικητές και επίθεσης για τους ηττημένους . Μετά από μίνι σύσκεψη διαιτητών και προπονητών συμφωνήθηκε η επανέναρξη του αγώνα ο οποίος ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.

#Σημαντική στιγμή του παιχνιδιού η βράβευση του αθλητή της Καλαμάταςς BC Γιώργου Μπάκα από τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, για την συμμετοχή του στη κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Μπάσκετ Ενόπλων Δυνάμεων της Ελληνικής ομάδας, μέλος της οποίας ήταν και ο αθλητής της Καλαμάτας BC, μια σημαντική διάκριση τόσο για τον ίδιο αλλά και για το Μεσσηνιακό Μπάσκετ

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο