Ήταν μονόλογος για τον Πάμισο 2-0 την Α.Ε Αβίας

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, ήταν ένας μονόλογος του Παμίσου. Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν είχαμε τελικές φάσεις σε καμία από τις δύο εστίες. Επίσης παρόλο ότι ήταν σε γενικές γραμμές ένα ήρεμο παιχνίδι είχαμε δύο αναγκάστηκε αλλαγές από τραυματισμούς, παικτών του Παμίσου. Απόρροια ίσως των συνεχόμενων παιχνιδιών Κυριακής, Τετάρτης.

Γκολ και Φάσεις

Πέραν των 2 τερμάτων που πέτυχε ο Πάμισος στο 40 ο λεπτό με τον Βλάχο και στο 65ο λεπτό με τον Αριστομενόπουλο, αξιολογικές φάσεις δεν είχαμε μπροστά στις δύο εστίες. Όπως και αρχικά αναφέραμε δεν υπήρξαν τελικές φάσεις στις εστίες, αν και το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος του Παμίσου.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν περί τους 80 φιλάθλους. Είναι δε κρίμα για μια ομάδα η οποία κάνει Πρωταθλητισμό, Πάμισος, στις κερκίδες να παρακολουθούν το παιχνίδι ελάχιστοι Φίλαθλοι. Πρέπει η Διοίκηση του Παμίσου, να αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να γεμίζει το γήπεδο, με δεδομένο ότι στο Τοπικό πρωτάθλημα, διαθέτει ένα , αν όχι καλύτερο γήπεδο. 

 Την συνάντηση διεύθυνε ο κ. Τσούλάκος με βοηθούς τον κ. Χαλκιαδάκη Ζ. και την κα. Αράπη Ε. Το παιχνίδι των δύο ομάδων βοήθησε  να έχουμε μια καλή διαιτησία.

Οι ομάδες παρατάχτηκαν ως εξής:

ΠΑΜΙΣΟΣ ( Τσίκινης) Οικονομόπουλος, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Κατσιβαρδέας (35′ λ.τρ Νινιός), Φιλόπουλος, Μπορχάν, Βλάχος, Τιμπαλέξης (69′ λ.τρ Ντίσα), Κουλόπουλος (57′ Ψυχογιάννης), Σαραντόπουλος, Δεμπεγιώτης.

Α.Ε ΑΒΙΑΣ ( Πούλης), Νιάρχος, Καρδάσης, Γεωργικός (70′ Καλτήρας), Αποστολίδης, Τζανετέας, Τσούκαλος Δ. (70′ Μητέρας Χ.), Κορμός Κ. ,Μητσέας (16′ Ξυνός), Κορμπής Δ. (70′ Μειδώνης) Σινάι (57′ Αλντέσκου)

Γιώργος Ψυχογιάννης

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο