Αγχωτική νίκη η Στενωσιά, 0-1 τον Αίαντα στην Καλαμάτα

Δυσκολεύτηκε αλλά κατάφερε να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς η Στενωσιά εκτός έδρας νικώντας με το ρευστό 0-1 την νεανική ομάδα του Αίαντα Καλαμάτας. Με την νίκη αυτή παρέμεινε και στην κορυφή του 2ου ομίλου της Β’ Τοπικής. Το μοναδικό γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε στο 36′ ο Θανάσης ο Κοντός με σουτ. Η ομάδα του Παναγιώτη Βλαχογιάννη είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά ήταν φλύαρη στην τελικά προσπάθεια ενώ οι πιτσιρικάδες του Αίαντα έβγαλαν πάθος και δύναμη στο παιχνίδι τους. Πέραν του γκολ χάθηκαν και κάποιες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ με τους Αθ. Χρόνη στο 4′, Αθ. Κοντό στο 22′ και 77′, Μπούνα στο 7′, Αρ. Ντότσι στο 50′ και Δημόπουλο στο 52′. Κίτρινη κάρτα πήρε ο Σακκάς.

Διαιτητής : Η. Σκόρδος Επόπτες : Ν. Σκόρδος, Κορομηλάς

ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Γιώργος Μηλίτσης) : Αναστασόπουλος, Σακκάς, Δουφεξής, Τσίχλης, Κολοκάθης, Γκουλγκούτης (80′ Σαμέλης), Κατσικέας (73′ Καραίσκος), Ζαχαριάς, Μπούνας (85′ Κωνσταντινίδης), Τόλιας, Δημόπουλος.

Α.Ο ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ (Παναγιώτης Βλαχογιάννης): Θάνος, Θεοδ. Χρόνης, Τσέλιος, Καγιανάς (57′ Καλογερόπουλος), Ρηγόπουλος, Φ. Κοντός, Θ. Σταματελόπουλος, Αθ. Χρόνης, Αθ. Κοντός, Αρ. Ντότσι, Αθ. Σταματελόπουλος.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο