Ακόμα σκοράρει η Καλλιθέα, 0-8 τον Ίκαρο στην Καλαμάτα

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε η Καλλιθέα σήμερα στο ”Παναγιώτης Μπαχράμης” και ήταν φυσιολογικό να πάρει και έκταση το σκορ εις βάρος του αδύναμου Ίκαρου Καλαμάτας με το εκπληκτικό 0-8. Το ματς δεν αντέχει κριτικής καθώς η μεν Καλλιθέα έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο ο δε Ίκαρος δεν μπόρεσε να αντιδράσει σε καμία στιγμή του παιχνιδιού.

Δύο βετεράνοι πορτιέρο ήταν σήμερα κάτω τα δοκάρια σε Ίκαρο και Καλλιθέα, Σπύρος Αντωνόπουλος και Αντώνης Αγγελής, ο πρώτος χάρηκε , ο δεύτερος μάλλον όχι, υγεία παιδιά !!!

Ο χορός των γκολ. Στο 12′ ο Μπλάνας με πλασέ έκανε το 0-1, στο 18′ ο ίδιος παίχτης πάλι με πλασέ το 0-2, στο 32′ ο Γιάνναρης με σουτ το 0-3, στο 56′ ο Μπλάνας με κεφαλιά το 0-4, στο 56′ ο Ηλιάζι με κεφαλιά το 0-5, στο 64′ ο Ζάκα με σουτ το 0-6, στο 67′ ο Κουρεμπανάς με κεφαλιά το 0-7 και στο 78′ ο Ηλιάζι με σουτ έγραψε το τελικό 0-8.

Σουτ στο δοκάρι είχε στο 16′ ο Ηλιάζι και στο 37′ από φάουλ του Κατσιγιάννη έδιωξε δύσκολα ο Αγγελής σε κόρνερ.

Τέλος να πούμε ότι ο κύριος Κομπιλίρης σφύριξε τη λήξη του αγώνα προφανώς από την έκταση που πήρε το σκορ στο 81′.

Διαιτητής : Κομπιλίρης Επόπτες : Ταβουλααρέας, Σκόρδος

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Τάκης Καρύδης) Αγγελής, Σαμαράς, Κανναβός, Η. Πουρνάρας (61′ Πατικόπουλος), Μίχος, Σιμόπουλος, Σπάλλας (39′ Μπάκας), Χατζαλιώτης (46′ Δ. Πουρνάρας), Κυριαζής, Γαλίτης, Σπεντζόπουλος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Αλέκος Λυκοτραφίτης) Αντωνόπουλος (70′ Κολοκάθης), Ηλιάζι, Κατσιγιάννης, Γάλλος (61′ Τσίμπρας), Ζ. Μεμά, Κ. Μεμά, Κότης, Ζάκα, Μπλάνας, Γιακουμής, Γιάνναρης (52′ Κουρεμπανάς).

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο