Αναγέννηση Παραλίας – Ολυμπιακός Καλαμάτας 5 – 7 στο φιλικό της Δυτικής Παραλίας

Μία εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, Αναγέννηση παραλίας και Ολυμπιακός Καλαμάτας αναμετρήθηκαν σ` έναν φιλικό αγώνα στο γήπεδο δυτικής παραλίας, προκειμένου να βγουν τα τελικά συμπεράσματα για τις τελευταίες διορθωτικές κινήσεις πριν την πρεμιέρα.

Με μία πρώτη ματιά και μετά την τελική διαμόρφωση του σκορ (5 – 7) οι δύο ομάδες έδειξαν αρκετά κενά στην αμυντική τους λειτουργία . Οι γηπεδούχοι σε γενικές γραμμές κυκλοφόρησαν καλύτερα και πιο οργανωμένα την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι δε φιλοξενούμενοι που βρίσκονται ακόμα σ` αναζήτηση προπονητή, φαίνεται πως βρίσκονται πίσω ακόμα σε θέματα τακτικής τουλάχιστον, ανορθόδοξος τρόπος ανάπτυξης χωρίς σωστή κυκλοφορία της μπάλας στις γραμμές της, με μπαλιές από την άμυνα στην επίθεση που γίνονται διεκδικήσιμες δίνοντας έτσι το δικαίωμα στον αντίπαλο να κλέψει πολλές μπάλες και βγει στην αντεπίθεση. Βέβαια σε όλη αυτή την εικόνα δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την απουσία εδώ και καιρό αρκετών βασικών ποδοσφαιριστών που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς ( Σκιαδόπουλος, Βασίλοβιτς, Κωνσταντόπουλος Αντώνης, Τσαγκάρης, Αντωνίου, Αφάλης, Τσούνος).

Φάσεις και Γκολ

3` Ο Μητρόπουλος από δεξιά έκανε το παράλληλο γύρισμα, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Κουπούζο στο ύψος του πέναλτι που με σουτ έκανε το 0 – 1.

9` Σουτ του Μπούντα, ενστικτωδώς ο Μουσελίνος απόκρουσε σε κόρνερ.

10` Σέντρα του Καραΐσκου από δεξιά, ο Τόσκα στο δεύτερο δοκάρι επιχείρησε το σουτ από πλάγια θέση 1 – 1.

22` Ο Μάραντος κέρδισε πέναλτι, όταν ο αμυντικός της Αναγέννησης στην προσπάθειά του να τον μαρκάρει τον τράβηξε από την φανέλα και τον ανέτρεψε τραβώντας τον από την φανέλα. Ο παίκτης του ανέλαβε και την εκτέλεση δίνοντας νέο προβάδισμα στην ομάδα του.

28` Εκτέλεση φάουλ από τον Μάραντο, που γέμισε στην περιοχή με τον Τζώτζη να πιάνει την τελική κεφαλιά κάνοντας το 1 – 3.

29` Ο Μουσελίνος απόκρουσε το πρώτο σουτ, ο Μπουντάς εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και με νέο σουτ μείωσε σε 2- 3.

30` Σουτ του Τόσκα φέρνει το παιχνίδι στα ίσια 3 – 3.

35` Σουτ του Καραΐσκου προβάδισμα για την ” Μπάρτσα παραλίας” 4 – 3.

42` Σουτ του Ιατρόπουλου 4 – 4.

45` Σουτ του Μητρόπουλου νέο προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους 4 – 5

46` Σέντρα του Κουπούζου από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι καιροφυλακτούσε ο Μάραντος που με πλασέ διεύρυνε το προβάδισμα για την ομάδα του 4 – 6.

55` Ο Νταβέας μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε σωστά τον Μουσελίνο μειώνοντας το σκορ 5 – 6.

80` Διαγώνιο σουτ του Αβετίδη η μπάλα χτύπησε στη ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού και κατέληξε στα δίχτυα, τελικό σκορ 5 – 7.

Συνθέσεις:

Αναγέννηση Παραλίας ( Χιώτης Πέτρος):Φιλόπουλος, Καράμαλης, Τζαναδάνης, Ψώνης, Σαφάκας, Καραΐσκος, Αμαριωτάκης, Τόσκα, Μπουντάς, Σεφεράσι, Νταβέας.

Αλλαγές: Σκιαδόπουλος, Πανταζής, Μαυρέας, Μαργέλης, Τσιρολιάς, Σκλυβάλος.

Ολυμπιακός Καλαμάτας: Μουσελίνος, Αναζίκος, Κουπούζος, Τζορμπατζόγλου, Καδδάς, Βασιλόπουλος, Μάραντος, Ρούσης, Μητρόπουλος, Τζώτζος, Αβετίδης.

Αλλαγές: Παπαδημητρόπουλος, Βρέλλος, Καραμούτσας, Τσιπράκος, Ιατρόπουλος.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο