Ανακαλείται το πιστοποιητικό συμμετοχής του ΠΑΣ Γιάννινα στη Σούπερ Λίγκα

Την απόφαση να ανακαλέσει το πιστοποιητικό συμμετοχής του ΠΑΣ Γιάννινα στην Σούπερ Λίγκα έλαβε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλήτισμού.

Στην απόφαση να ανακαλέσει το πιστοποιητικό συμμετοχής της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στην Σούπερ Λίγκα προχώρησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Η απόφαση αυτή βάζει σε μπελάδες την ομάδα των Ιωαννίνων η οποία καλείται σε απολογία, όπως και ο ιδιοκτήτης της Γιώργος Χριστοβασίλης. Όπως διευκρινίζεται από την ΕΕΑ, προχώρησε στην ενέργεια αυτή για την πράξη της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και υπεύθυνης δήλωσης σχετικά με την μη τήρηση διακανονισμού οφειλής σε παίκτη της ομάδας και συγκεκριμένα τον Φώτη Γεωργίου ο οποίος έχει αγωνιστεί στην ομάδα τη διετία 2011-13.
Όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στα Ιωάννινα, Γιάννης Γιαννάκης ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώριζε ότι ο παίκτης είχε παραιτηθεί από τις οφειλές αυτές και είχε αποσύρει την αίτηση κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής. Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Αυτό που θα πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι βάσει του άρθρου με το οποίο κλήθηκε σε απολογία ο ΠΑΣ Γιάννια απειλείται με αφαίρεση βαθμών απο πέντε έως δέκα βαθμούς, με την εισήγηση της ΕΕΑ να μην είναι δεσμευτική.
Αναλυτικά:
Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ΓΕΩΡΓΙΟ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ, για παράβαση του άρθρου 77Α παρ.παρ.3, 4 εδ.α΄ περ.αε΄, 6 και 7 Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 4 Ν.4809/2021. ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΣΕ.
ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ.
ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ ΕΠΟ ΚΑΙ SUPER LEAGUE 1.
ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ.

Πηγή: sportfm.gr

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο