Ανακατασκευή πάλι στον χλοοτάπητα του Σταδίου, αναβάλλεται το φιλικό με τον Άρη

Η τραγική κατάσταση του χλοοτάπητα στο Δημοτικό στάδιο της παραλίας χτύπησε καμπανάκι στην ΠΑΕ Καλαμάτας αλλά και στο Δήμο Καλαμάτας και πάρθηκαν άμεσα μέτρα για να μην επιδεινωθεί κι άλλο η κατάσταση. Έτσι αποφασίστηκε άμεσα η ανακατασκευή του.

** Το ζήτημα τώρα είναι τι θα γίνει μετά την επαναφορά του χλοοτάπητα και τι κανόνες θα επιβάλει η διοίκηση του Σταδίου από τους παρατρεχάμενους που μπαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κάνουν ότι γουστάρουν, αυτό είναι το ΜΕΓΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ. Αγαπητέ κύριε Τάκη Βασιλόπουλε πάρε κεφάλια και μέτρα ΧΘΕΣ !!!, είναι ΝΤΡΟΠΗ να σπαταλούνται τόσα λεφτά και να πηγαίνουν στο βρόντο επειδή κάποιοι θεωρούν τον χώρο αυτό τσιφλίκι τους !!!.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ανακοίνωση για το γήπεδο της Παραλίας

« Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι κλείνει άμεσα το γήπεδο της Παραλίας για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα που είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Ήδη με εντολή του Προέδρου μας κ. Πρασσά από αύριο ξεκινούν τα έργα ώστε ο χλοοτάπητας να είναι σε άριστη κατάσταση όταν ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια της Μαύρης Θύελλας σε πρωτάθλημα και κύπελλο προς τα τέλη Σεπτέμβρη. Συνεπώς ο προγραμματισμένος φιλικός αγώνας το Σάββατο με τον ΑΡΗ, αναβάλλεται. »

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο