Ανακοίνωσε τα εισιτήρια με Ηλιούπολη η Καλαμάτα

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες η Καλαμάτα αντιμετωπίζει το Σάββατο στο στάδιο της παραλίας στις 15:00 την Ηλιούπολη για την 5η αγωνιστική της SL2. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τις τιμές και την διάθεση των εισιτηρίων για το συγκεκριμένο ματς.

« Από αύριο Παρασκευή ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την ΠΑΕ Ηλιούπολη, το Σάββατο 28/10 στις 15.00. Τρόπος διάθεσης: Από τα γραφεία της ΠΑΕ την Παρασκευή από τις 11.00 έως τις 17.00 και από τα εκδοτήρια του γηπέδου 2 ώρες πριν την προκαθορισμένη έναρξη του αγώνα.

Τιμές Εισιτηρίων:
Θύρα VVIP:30 ευρώ

Θύρα 2 VIP1/Θύρα 2 VIP1: 15 ευρώ

Θύρα 2 ΤΜΗΜΑ Α/ΤΜΗΜΑ Β/ Θύρα 4 / Θύρα 1: 10 ευρώ

Υπενθυμίζουμε ότι σε κομμάτι της ΘΥΡΑΣ 1, θα λειτουργήσει η Οικογενειακή Κερκίδα – One Family όπου με την αγορά τους ενός εισιτηρίου των 10 ευρώ εισέρχονται στο γήπεδο γονείς και παιδιά έως 12 ετών. »

** Τέλος ο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Καλαμάτα, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ευχόμαστε στον τεχνικό μας Διευθυντή κ. Ευρυπίδη Τσιμπανάκο βίον ανθόσπαρτον και ευτυχισμένο αφού το μεσημέρι στο Δημαρχείο της Λάρισας παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την αγαπημένη του Σίσσυ Σακκά.

Να έχουν χρόνια καλά, όμορφα κι αγαπημένα.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο