ΑΟΠ Καλαμάτα Πατίστα: Παρουσίαση χορηγών και επίσημων εμφανίσεων

Της νέες επίσημες εμφανίσεις των ποδοσφαιρικών τμημάτων και τους χορηγούς του παρουσίασε την Τρίτη το βράδυ στο κέντρο ”Τριλογία” στην παραλία Καλαμάτας ο Αθλητικός Όμιλος Πατίστα, λίγες μέρες μάλιστα πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του.  

Στην πρώτη επίσημη παρουσίαση της ομάδας για την νέα αγωνιστική σεζόν, το λόγο αρχικά πήρε ο υπεύθυνος και δημιουργός αυτού του εγχειρήματος Νίκος Κακαλέτρης, ο οποίος απηύθυνε καλωσόρισμα και ευχές τόσο στους αγωνιστικό τμήμα της ομάδας όσο και στους χορηγούς που για μια ακόμα φορά εμπιστεύθηκαν και στήριξαν την όλη προσπάθεια που γίνετε.  

Εμφάνιση Ανδρών Ποδοσφαίρου Σάλας – Γ` Τοπικό

Στη συνέχεια ανέλυσε την όλη δομή του ποδοσφαιρικών τμημάτων, αναφερόμενος και στα νέα τμήματα που από φέτος θα συμμετέχουν σε εθνικές κατηγορίες, ανααλυτικά: Άνδρες ( Β` Εθνική Ποδόσφαιρο Σάλα και Γ` Τοπικό Μεσσηνίας) και στις Γυναίκες ( Β` Εθνική και Γ` Εθνική Κ17 προεπιλογή). Συνέχισε με το προπονητικό τιμ που απαρτίζεται από τους:

Κακαλέτρης Μηνάς – Ποδόσφαιρο Σάλας  

Αντωνόπουλος Σπύρος – Προπονητής Τερματοφυλάκων 

Δέδες Αλέκος, Μαραβέλας Χρήστος και Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος – Προπονητές Παναγιωτακοπούλου Μαρία – Κακαλέτρη Βάγια – Προπονήτριες στη Κ6 και κορίτσια δημοτικού. 

Εμφανίσεις Γυναικών Β’ Εθνική – Γ’ Εθνική – Κ17 Προεπιλογή

Στο τέλος και λίγο πριν εμφανιστούν οι καινούργιες επίσημες εμφανίσεις έκανε ιδιαίτερη μνεία στους ανθρώπους που τους εμπιστεύονται και στους δύσκολους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε καταφέρνουν να στηρίζουν όλο αυτό το οικοδόμημα να αντέξει στις προκλήσεις.  

Αναλυτικά οι χορηγοί: 

Χρυσός χορηγός γυναικείου τμήματος 

Βουτσά Μαρία 

Χρυσός χορηγός Ακαδημίας 

Πολυδώρου Ανδρέας: αποκλειστικός χορηγός ακαδημιών 

Μεγάλοι χορηγοί 

Laserline clinics 

Οπτικά Τσάμη 

Sotiras marine fuels 

Ψησταριά Κρητικός 

Τριλογία 

Κλεψύδρα 

Πατικόπουλος εμπόριο αναψυκτικών – ποτών ( Θα τροφοδοτεί όλη τη χρονιά με νερά τους ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες στους αγώνες). 

Χορηγοί 

Μανωλόπουλος Ιωάννη – Αρτοποιεία 

Νταγιόπουλος Βασίλειος – Χρωματοπωλείο Αρτέμιδος 

Pet shop pet avenue 

Χρηστέας Ανδρέας – Beaute Salon 

Κάπως Αλλιώς – Ταβέρνα 

Καφέ Κρουασανερί – Nombre 

Χορηγοί επικοινωνίας 

Κανάλι 20 – City Fm – Διαύλος 

Τέλος να αναφέρουμε πως σε προηγούμενη συνάντησή μας με τον κ. Κακαλέτρη Νίκο προκειμένου να γνωρίσουμε καλύτερα το νέο τμήμα του ποδοσφαίρου σάλας (ΑΟΠ Καλαμάτα Πατίστα) που κάνει ντεμπούτο την Κυριακή (29/10/23) στον Κορυδαλλό με τον τοπικό ΑΟΔ Κορυδαλλού για τη 2η αγωνιστική της Futsal League (Α’ Όμιλος) μας είπε: << Είχε ξαναδημιουργηθεί τμήμα Futsal στον Σύλλογο ,το οποίο έπαιξε στην τελική φάση του πρωταθλήματος . Τώρα ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια που χρειάζεται στήριξη. Το τμήμα θα συμμετάσχει στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα Futsal League. Πρόκειται για σημαντικές διοργανώσεις και ο στόχος του ΑΟ Πατίστα είναι μια καλή παρουσία. Όσον αφορά στο ρόστερ πλαισιώνεται από ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε τοπικές ομάδες(11χ11). Βέβαια η επιδίωξη είναι να απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές που θα παίζουν μόνο Futsal. 

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο