Αποσύρεται το Καλό Νερό από το πρωτάθλημα

Η Διοίκηση του ΠΑΟ Καλού Νερού αποφάσισε στα μέσα της φετινής περιόδου να αναστείλει την λειτουργεία της ομάδας από το πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής. Δείτε τι αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση.

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Μια πάρα πολύ δύσκολη  απόφαση πάρθηκε  από το Δ.Σ. του ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ με μόνο γνώμονα την διαφύλαξη της Ιστορίας μας αλλά και το καλό της Ομάδας μας. Ξεκινήσαμε φέτος μια προσπάθεια με στόχο η Ομάδα μας να κάνει ένα βήμα παραπάνω να παίξει καλό ποδόσφαιρο να το ευχαριστιόμαστε όλοι. Ανταποκριθήκαμε στη γραφειοκρατία με το μητρώο και ολοκληρώσαμε πρόσφατα  και της τροποποίηση – εναρμόνιση του καταστατικού . Κάναμε προσπάθειες μεγάλες ώστε να αποφευχθεί η σημερινή κατάσταση, αλλά όλα έχουν τα όρια τους. Το εύκολο ήταν να φύγουν κάποιοι και να αντικατασταθούν αλλά αποφασίσαμε τον Δύσκολο Δρόμο να μην υποκύψουμε και να κάνουμε το χατίρι κανενός. Δηλώνουμε προς όλους  ότι η ομάδα μας σταμάτησε προσωρινά και μόνο στον αγωνιστικό τομέα. Όλες οι άλλες δραστηριότητες (Ακαδημίες) συνεχίζονται κανονικά  και επίσης δηλώνουμε από τώρα σε όλους τους  τόνους ότι ο ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ θα είναι παρών στην νέα αγωνιστική περίοδο ακόμα ποιο δυνατός .

Υ.Γ. Όσες ομάδες προσπαθούν να εντάξουν στο δυναμικό τους παίκτες μας με πλάγιο τρόπο και όχι με τον ενδεδειγμένο να μην ξεχνούν ότι οι παίκτες ανήκουν στο δυναμικό της Ομάδας μας και καλό θα ήταν να έρθουν σε επαφή με το Δ.Σ.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο