Αποχώρησε από την Καλαμάτα ο Γιάννης Ζαλαώρας

Ξαφνική αποχώρηση από το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων είχαμε στην Καλαμάτα καθώς λύθηκε η συνεργασία με τον Γιάννη Ζαλαώρα, ο ίδιος επικαλέστηκε σοβαρούς οικογενειακούς λόγους. Διαβάστε την ανάρτησή καθώς και την ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Η ανάρτησή του:

« Μετά από ένα χρόνο παρουσίας μου στην ομάδα της Καλαμάτας για σοβαρούς οικογενιακούς λόγους πήρα την δύσκολη απόφαση να αποχωρήσω .Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Κύριο Γιώργο Πρασσά καθώς και τον Κύριο Ευριπίδη Τσιμπανάκο που μου έδωσαν την ευκαιρία να εργαστώ στην ομάδα της Μαύρης θύελλας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Κυρίους Αμανατίδη και Χάβο που με εμπιστεύτηκαν όπως και όλους τους συνεργάτες για την άψογη συνεργασία που είχαμε!. Τέλος οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Τερματοφύλακες της ομάδας (Γιαννίκογλου, Λαδά, Μέντεζ) για όλη την προσπάθεια που κάναμε αλλά και για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό τον καιρό!. Κλείνοντας εύχομαι μέσα από την καρδιά η ομάδα στο τέλος της σεζόν να πετύχει τον στόχο της ανόδου! »

« Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας μας Γιάννη Ζαλαώρα. Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Άμεσα αναμένεται να ενταχθεί στο προπονητικό team ο αντικαταστάτης του. »

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο