Αποχώρηση Γιάννη Κωνσταντάρα από τον Α.Ο Διαβολιτσίου

Την απόφασή του να αποχωρήσει μετά από έξι χρόνια από την διοίκηση του Α.Ο Διαβολιτσίου γνωστοποίησε πριν λίγο ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Κωνσταντάρας με επιστολή του στα ΜΜΕ. Για την ώρα μέχρι την αντικατάστασή του τα θέματα της ομάδας θα τρέξει ο αντιπρόεδρος της ομάδας.

Αγαπητοί φίλοι,

« Ήταν αυτονόητο για μένα, όταν πριν από έξι χρόνια αναλάβαμε τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Ο. Διαβολιτσίου, πως έπρεπε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να καταφέρουμε  η ομάδα μας και το χωριό μας να ακουστούν όσο πιο μακριά μπορούσαμε . 

Κι έτσι έγινε !!!

Όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα άκουσε και γνώρισε το Διαβολίτσι μας. Σε αυτή την προσπάθεια στάθηκαν δίπλα μας αλληλέγγυοι πάρα πολλοί συγχωριανοί μας αλλά και αρκετοί Μεσσήνιοι συμπατριώτες μας. Τους ευχαριστώ όλους και τον κάθε ένα ξεχωριστά. Η συμμετοχή μου στη διοίκηση ,ήταν ανιδιοτελής .με αφοσίωση στην απόλυτη συνέπεια στην αγάπη μου  για το χωριό μου και. Με συνέπεια στην οικογενειακή μου παράδοση, και διαχρονική αγάπη και αφοσίωση στον χώρο του ποδοσφαίρου, θεωρώ ότι επιτέλεσα τον σκοπό που είχε η συμμετοχή μου στο ΔΣ της ομάδας μας, τόσο τη στήριξη του χωριού μας όσο και των νέων  ανθρώπων του ποδοσφαίρου του νομού μας. Όλοι όσοι ασχοληθήκαμε και προσφέραμε στην ομάδα μας, ο καθένας με τον τρόπο του πρέπει να νιώθουμε υπερήφανοι για ό,τι πέτυχε αυτή η ομάδα. Παράπονα έχω μόνο από τη Δημοτική αρχή που απουσίαζε, πολλές φορές ίσως και επιδεικτικά από τις δράσεις της ομάδας μας, και ποτέ δεν υπήρχε αρωγός στη μεγάλη προσπάθειά μας, πάρα μόνο τώρα στο τέλος, φανερά υστερόβουλα, όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται μιας και πλησίαζαν οι εκλογές. Έστω κι έτσι ,εγώ τους ευχαριστώ για την ελάχιστη βοήθειά τους, αλλά, δεν μπορώ να τους συγχωρήσω για τις αδυναμίες , και τις παραλήψεις τους  !!!

Όμως σήμερα αυτός ο κύκλος κλείνει για εμένα .!!!

Η αδυναμία μου να μπορέσω να έχω τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθώ πραγματικά με τα θέματα της ομάδας, δεδομένης της αυξημένης επαγγελματικής μου δραστηριότητας αλλά και  της έντονης ενασχόλησης μου με τα διοικητικά του Συλλόγου Εκδοτών Επιστημονικού Βιβλίου ,ΣΕΕΒΙ, με αναγκάζει να αποχωρήσω από την διοίκηση της ομάδας μας γιατί δεν είναι συμβατό με την προσωπικότητά μου να συμμετέχω εικονικά σε μία προσπάθεια. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα μας θα προχωρήσει μπροστά με τα νέα παιδιά από τον τόπο μας . Δεσμεύομαι πως θα παραμείνω αρωγός σε κάθε προσπάθεια της ομάδας μας για ένα υγιές και φίλαθλο ποδόσφαιρο στο νομό μας καθώς και στους στόχους της προκειμένου  να βρεθεί και πάλι ψηλά, όπως της αξίζει.

Τέλος, για 3η συνεχή χρονιά η ομάδα μας  αλλά και οι νέοι της περιοχής μας θα στερηθούν το μοναδικό χώρο άθλησης που υπήρχε, το γήπεδο «καπετάν Βασίλης» .

Κρίμα !!!

Γιάννης Κωνσταντάρας 

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο