Αναχωρεί το πρωί για Πτολεμαΐδα η Καλαμάτα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας

Αναχωρεί το πρωί η αποστολή της Καλαμάτας για την Πτολεμαΐδα όπου εκεί για 10 μέρες ο Περικλής Αμανατίδης θα χτίσει την ομάδα για το φετινό δύσκολο πρωτάθλημα της Super League 2 με στόχο πάντα την πολυπόθητη άνοδο στα μεγάλα σαλόνια κάτι που δεν κατάφερε τις δύο προηγούμενες χρονιές. Το κλίμα μέχρι τώρα είναι αρκετά καλό με τους παίχτες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους ικανοποιώντας σε μεγάλο βαθμό το τεχνικό επιτελείο. Από εδώ και πέρα στο στήσιμο της ομάδας απομένει να το δούμε όλοι στο γήπεδο με την απόδοση και τα αποτελέσματα. Πάμε να δούμε τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ σχετικά με την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Αθλητικό κέντρο της Βόρειας Ελλάδας.

« Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι νωρίς αύριο το πρωί αναχωρεί για την Πτολεμαΐδα η αποστολή της Μαύρης Θύελλας όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στην αποστολή βρίσκονται 29 ποδοσφαιριστές (Mendes Jonas, Λαδάς Γεώργιος, Κουρεντζής Γεώργιος, Raposo Daniel, Moser Marcos, Δρούγας Χρήστος, Μπαξεβάνος Νίκος, Βαλεριάνος Γεώργιος, Κωνσταντινόπουλος Παναγιώτης, Ματέους, Benitez, Cataldi Juan, Καραγκούνης Βασίλειος, Αρναρέλλης Αλέξανδρος, Liporace, Carlos Acosta, Τριανταφυλλάκης Βασίλειος, Λακριντής Παναγιώτης, Μουζάκης Σάββας, Πασάς Γιάννης, Γρίβας Φροίξος, Barrales Ignacio, Παπατόλιος Αθανάσιος, Τάτος Ανδρέας, Ρόβας Χρήστος, Δημόπουλος Στέργιος, Γιαννίκογλου Μάκης, Κωστούλας Μάριος, Σμαράντο Σάλα) και στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Παντελίδης θα χτιστεί η φετινή ομάδα υπό τις οδηγίες του κόουτς Περικλή Αμανατίδη και των συνεργατών του.

Στο διάστημα των 10 ημερών που θα βρίσκεται η ομάδα στην πόλη της Μακεδονίας, θα γίνει τελικά ένα φιλικό στις 26 Αυγούστου με τον Διαγόρα Ρόδου. »

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο