Από μεταγραφή σε μεταγραφή ο Α.Ο.Π.Κ Πατίστα

Σε μεταγραφικές κινήσεις κυρίως στις υποδομές και όχι μόνο προχώρησε ο Πατίστα καθώς με ανακοίνωσή του ένταξε στο δυναμικό της ομάδας τους εξής :

1). Η διοίκηση οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές καλωσορίζουμε τον έμπειρο Κώστα Χασάπη, Σταύρο Σώκαλη και Φώτιο Κωτσελά στην οικογένεια του Α.Ο.Π.Κ ΠΑΤΙΣΤΑ.

Σταύρος Σώκαλης

Κώστας Χασάπης

Φώτης Κωτσελάς

Ο Κώστας ο Σταύρος και ο Φώτης με τις μεγάλες εμπειρίες τους θα βοηθήσουν τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές (που έχουν ανέβει από την Ακαδημία μας στην ανδρική ομάδα) στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής. Κώστα, Σταύρο και Φώτη σας ευχόμαστε να έχετε υγεία και πολλές επιτυχίες!!

2). Η διοίκηση οι προπονητές και οι παίκτριες, καλωσορίζουμε την Βουτσά Μαρία, Σταθάκη Βασιλική και Μαστοράκη Τριανταφυλλιά στην οικογένεια του Α.Ο.Π.Κ ΠΑΤΙΣΤΑ. Η Μαρία η Βασιλική και η Τριανταφυλλιά με την μεγάλη τους εμπειρία και τη συμμετοχή τους στις μεγαλύτερες κατηγορίες στο γυναικείο ποδόσφαιρο θα μας δυναμώσει ακόμα πιο πολύ. Μαρία και Βασιλική σας ευχόμαστε να έχετε υγεία και πολλές επιτυχίες!!. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του φίλου σωματείου της Αγίας Παρασκευής για την παραχώρηση της ποδοσφαιρίστριας !!. Μια νέα συνεργασία ξεκινάει μεταξύ των δύο σωματείων.

Βασιλική Σταθάκη

Μαρία Βουτσά
Τριανταφυλλιά Μαστοράκη
Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο