Από την Δευτέρα στο γήπεδο ο Μεσσηνιακός

Ξεκίνησε την Δευτέρα 11/9 στο κλειστό της παραλίας η προετοιμασία του Μεσσηνιακού για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής βόλεϊ γυναικών της ΕΣΠΕΠ. Αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς βασικός στόχος του Μεσσηνιακού για τη φετινή χρονιά είναι ο στόχος της εισόδου στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Στην διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου έγιναν 4 μεταγραφές και παράλληλα πέντε κορίτσια των μικρών τμημάτων του συλλόγου ανέβηκαν στη πρώτη ομάδα. Την αγωνιστική τους άνοδο κέρδισαν οι Μαρίσια Θεοδωροπούλου, Λυδία Νακούση, Αναστασία Τσοπανάκη, Μαρία Χανδρινού και Ξένια Χρονοπούλου. Οι νέες προσθήκες στις πράσινες είναι η Σοφιτίνα Μπαξιβανάκη, Ιουλία Ζερδεβά, Νέλλη- Χριστίνα Βαρσάνη και Μιχαέλα-Μίλβα Παπαδοπούλου.
Εν τω μεταξύ από την περσυνή ομάδα έμειναν οι Βασιλειάδη, Διακουμέα, Καράμπελα, Κουτσουροπούλου, Ρομπάκη, Τζουάνου, Τσαπέκη, Τσάτουμα, Α. Τσάτουμα, Τσούμπανου και Φωτεινάκη ενώ αποχώρησαν για διάφορους λόγους Ζερίτη, Καραθανάση, Ρομπάκη, Παπαγγέλη και Τσιαούση.

Τέλος στον πάγκο της Καλαματιανής ομάδας για 12η χρονιά είναι η Γωγώ Σουρή με βοηθό τον Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο και φροντιστή τον Νίκο Ζεργιώτη.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο