Αύριο η μεγάλη αθλητική γιορτή του “22ου Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας”

Λίγες ώρες έμειναν για τον 22ο Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας. .Το ραντεβού όλων που θα ασχοληθούν με τους αγώνες είναι προγραμματισμένο αύριο το απόγευμα στις 6.30 στη Κεντρική πλατεία Καλαμάτας, η οποία αναμένεται να γεμίσει με άτομα κάθε ηλικίας, καθώς εκτός από τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων (τρέξιμο και δυναμικό βάδισμα) θα γίνει και παιδικός αγώνας (1,5 χιλιόμετρο), που θα ξεκινήσει στις 6.35 μ.μ., ενώ στις 6.30 μ.μ. θα δοθεί η εκκίνηση για τα δέκα χιλιόμετρα. Παράλληλα στις 6 μ.μ. θα γίνει και αγώνας Special Olympics (1 χιλιόμετρο).
Η εκκίνηση και ο τερματισμός για τα 10 χιλιόμετρα είναι η κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, με τη διαδρομή να είναι στο μεγαλύτερο μέρος της στο παραλιακό μέτωπο (αναστροφή στο ξενοδοχείο Φιλοξένια).
Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στον Σύλλογο Φίλων Ατόμων με Αναπηρία (ΣΥ.ΦΑ.μεΑ), ενώ συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Καλαμάτας και η Π.Ε. Μεσσηνίας. Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει ήδη τις 1.1000 για έναν αγώνα που αποτελεί γιορτή για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο