Α.Ε Λογγά – Φοινικούντα 1-1: 3η θέση και περιμένει Μιλτιάδη για άνοδο

Η Φοινικούντα σήμερα την τελευταία αγωνιστική της Β’ Τοπικής ήρθε 1-1 με την Α.Ε Λογγά τερματίζοντας στην 3η θέση και τώρα θα πρέπει να περιμένει τον Μιλτιάδη για να ξέρει αν θα παίξει ως 3η του χρόνου στην Α’ Τοπική εφόσον βέβαια ο πρωταθλητής Μεσσηνίας ανέβει στην Γ’ Εθνική. Από την άλλη η Α.Ε Λογγά κατάφερε μια αγωνιστική πριν το φινάλε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία κάνοντας έναν εκπληκτικό 2ο γύρο πρωταθλητισμού. Για τη ιστορία να αναφέρουμε τα γκολ της αναμέτρησης.

Στο 5′ ο Μπλάνας άνοιξε το σκορ για τους κίτρινους και στο 15′ ο Φώτης ο Τομαράς έφερε το ματς στο 1-1 που ήταν και το τελικό.

Διαιτητής : Κομπιλίρης – Επόπτες : Τσοπανάκης, Κουρεντζής.

Α.Ε ΛΟΓΓΑ (Ηλίας Ηλιόπουλος): Νικολόπουλος, Γ. Παναγόπουλος, Λάζαρης, Βουτιέρος, Σαϊπι (90′ Φύκιρης), Κορμπής (90′ Φ. Πετρόπουλος), Ι. Παναγόπουλος (55′ Τραγομαλάς), Α.. Πετρόπουλος (75′ Σουγλέρης), Μπλάνας, Καψαμπέλης, Βάγιας.

Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ (Κώστας Παλαμάρας): Κατσαρέας, Κοτσοβός, Κατσούλης, Μπαστακός, Κ. Τσώνης, Παπαγεωργίου, Τομαράς, Μιχαήλ, Π. Τσώνης, Η. Κοτσίρης, Ρ. Σούλι (80′ Θ. Κοτσίρης).

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο