Α.Ε. Μάνης – Εθνικός Μελιγαλά 4 – 1: Ευρεία νίκη για τους ¨Μανιάτες¨

Ευρεία νίκη για την Α.Ε. Μάνης με σκορ 4 – 1 στο γήπεδο του Κάμπου με αντίπαλο τον Εθνικό Μελιγαλά.

Στο πρώτο ημίχρονο παρότι η αναμέτρηση ήταν πιο ισορροπημένη μεταξύ των δύο ομάδων, οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων, χάρη στα γκολ των Δουρούμη στο 33` και Πουλάκου Κυρ. στο 45`.

Στην επανάληψη οι ¨Μανιάτες¨ πήραν τα ηνία του αγώνα και σημείωσαν δύο ακόμα γκολ με τον Κουρούπη στο 48` και 77` λεπτό. Οι παίκτες του Αντώνη Μαυρέα το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ στο 81` λεπτό με σκόρερ τον Τσίκα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν δώσει μεγαλύτερες διατάσεις  στη νίκη τους, αλλά τα δοκάρια των Αλεξανδρόπουλο (2) και Χριστόπουλου (1) τους σταμάτησαν τρείς φορές.

Διαιτητής: Καυκάς Α. – Βοηθοί:  Καραμπέτσος Χ. – Τσοπανάκης Χ.

Α.Ε. Μάνης (Πολίμος Παναγιώτης): Κωνσταντακόπουλος, Πουλάκος Π ( 80` Τσιλιμπέρδης), Γουρνάς, Γιαννής, Δουρούμης, Χριστόπουλος (66` Σπυρέας), Αλεξανδρόπουλος, Μπέρμπερη, Πουλάκος Κυρ., Χατζηπαναγιώτης ( 75` Μπαλίκο- Βρυώνης), Κουρούπης.

Εθνικός Μελιγαλά ( Μαυρέας Αντώνης): Ματθαίος – Λίβας, Διακουμάκος (69` Παπαργυρίου), Καραπετυάν, Λάγιος, Φέστας, Ράπτης, Μιχαλέας, Παπαθεοδώρου, Σαραντόπουλος (62` Τσίκας), Σπυρόπουλος Γ – Α, Σπυρόπουλος Α (62` Αναστασίου).

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο