Α.Ε. Μάνης – Ολυμπιακός Ανάληψης 2 – 1: Χτύπησε ¨κεραυνός¨ Γιαννής

Με έναν ¨κεραυνό¨ του Γιαννή αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή στο 69` κάμφθηκε η αντίσταση των παικτών του Ολυμπιακού Ανάληψης. 

Οι ¨μανιάτες¨ μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση προσπαθώντας ν` αιφνιδιάσουν μ` ένα γρήγορο γκολ. Όμως, οι “ερυθρόλευκοι” που παρατάχθηκαν μ` αμυντικό προσανατολισμό εξισορρόπησαν κάπως την κατάσταση.  Στο 41` λεπτό και σε μια φάση εντελώς ανύποπτη ο Τσούνι εκτίμησε λάθος τη φάση και εντελώς αψυχολόγητα ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Μπέρμπερη, με τον διαιτητή της αναμέτρησης Κομπιλίρη Π. να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κυρ. Πουλάκος που ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα (1 – 0). 

Στην επανάληψη και στο 54` λεπτό οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όταν το σουτ του Μπέρμπερη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κατσίποδα και στη συνέχεια έσκασε λίγο έξω από τελική γραμμή του τέρματος, στην επιστροφή της η μπάλα έφτασε στα πόδια του Αλεξανδρόπουλου που έκανε ένα ¨χλιαρό¨ πλασέ με τον Κατσίποδα να πέφτει και να μπλοκάρει. 

Τρία λεπτά αργότερα ο Δημητρίου από δεξιά θα εκτελέσει το φάουλ, η μπάλα θα περάσει χαμηλά από πολλά πόδια που κανείς δεν μπόρεσε να κόψει, ο Κρεμμύδας από πολύ κοντά θα εκμεταλλευτεί την αδράνεια των αμυντικών και πλασέ θα κάνει το 1 – 1. 

Καθώς δεν είχαν προλάβει να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από το γκολ της ισοφάρισης για τους φιλοξενούμενους, στο 69` ο Γιαννής θα πιάσει έναν ¨κεραυνό¨ 6 – 7  περίπου μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Κατσίποδα γράφοντας το τελικό 2 – 1. 

Στα εναπομείναντα 20 περίπου λεπτά το παιχνίδι άνοιξε, αφού, οι παίκτες του Νίκου Γεωργακλή μη έχοντας να περιμένουν κάτι άλλο προσπάθησαν να βγουν μπροστά χωρίς όμως να ανησυχήσουν ιδιαίτερα όμως  τερματοφύλακα Κωνσταντακόπουλο. Το συγκρότημα Μάνης βρήκε τους χώρους δημιούργησε 2 – 3 κλασικές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να είχαν διευρύνει το σκορ ως το τέλος του ματς. 

Διαιτητής: Κομπιλίρης Π. – Βοηθοί: Ξανθάκης Ν. – Σταυρόπουλος Δ. 

Συνθέσεις: 

Α.Ε. Μάνης ( Πολίμος Παναγιώτης): Κωνσταντακόπουλος, Χατζηπαναγιώτης, Σπυρέας (68` Πουλάκος Π.), Γουρνάς, Γιαννής, Δουρούμης, Αλεξανδρόπουλος (90+3` Κοστρίβας), Μπέρμπερη ( 72 Μπάλας), Πουλάκος Κυρ. ( 72` Φετάχου), Κουρούπης, Γλέζος. 

Ολυμπιακός Ανάληψης ( Γεωργακλής Νικόλαος): Κατσίποδας, Διονυσόπουλος, Καλογερόπουλος, Ψυχογιάννης, Θεοδοσόπουλος ( 68` Παπανδρέου), Μωραγιάννης ( 90+1` Τζώτζος), Μάραντος ( 86` θεοδωρακόπουλος), Τσούνι ( 46` Ξυδιάς), Κοντομανωλόπουλος, Κρεμμύδας, Δημητρίου.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο