Α.Ο. Σπερχογείας – Αστέρας Αρφαρών 1 – 1: Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς

Ισόπαλη με σκορ 1 – 1 έληξε η αναμέτρηση Α.Ο. Σπερχογείας – Αστέρας Αρφαρών στο γήπεδο «Π. Γεωργανάς» στη Σπερχογεία.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος είχαν την ελαφρά υπεροχή, δημιούργησαν φάσεις αλλά οι επιθετικές τους πρωτοβουλίες ήταν φλύαρες. Το συγκρότημα του Τάκη Βούτσα περιορίστηκε στο να περιμένει τον αντίπαλο και να ¨χτυπήσει¨ στην αντεπίθεση από τα άκρα με του Μωραγιάννη Ιωάννη από δεξιά και αριστερά τον νεαρό Μωραγιάννη Περ.. Έτσι οι δύο ομάδες ¨οδηγήθηκαν¨ στα αποδυτήρια με την λευκή ισοπαλία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας Αρφαρών έριξε την προειδοποιητική ¨βολή¨ στο 53΄ με το οριζόντιο δοκάρι στο σουτ του Μπαράϊ 15 περίπου μέτρα εκτός περιοχής. Ενώ πέντε λεπτά με απ`  ευθείας εκτέλεση φάουλ του Σακκά Κων/νου από τα ενδιάμεσα μεγάλης περιοχής και γραμμής του κέντρου. Από κει και μετά οι παίκτες το Κώστα Κλάδη με σέντρες και βαθιά γεμίσματα έψαχναν το κεφάλι του Μούσα Γκάϊ, που στο 66΄ μετά από σέντρα του Τζεφερεμιναίου με καρφωτή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια. Στη συνέχεια το ¨σκηνικό¨ διατηρήθηκε ίδιο, οπότε το τελευταίο σφύριγμα του Ψηλοπαναγιώτη βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με σκορ 1 – 1.

Σημαντικότερες φάσεις:

7΄Εκτέλεση κόρνερ του Δημητρίου Η., ο Μούσα έκανε την κεφαλιά ο Σακκάς Κλ. Απόκρουσε.

13΄Απ`  ευθείας εκτέλεση φάουλ του Σεφεράσι λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

48΄Ψηλοκρεμαστό σουτ του Μπαράϊ από 15 μέτρα εκτός περιοχής η μπάλα οριζόντιο δοκάρι.

53΄ Εκτέλεση φάουλ του Σακκά Κων. από  25 περίπου μέτρα η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία του Λογιώτη που έμεινε ακίνητος 0 – 1.

54` Σαούτης Παν. Μπήκε απ` αριστερά έκανε το πλασέ, ο Σακκάς Κλ. Απόκρουσε με τα πόδια.

66` Σέντρα από δεξιά του Τζεφερεμιναίου, ο Μούσα Γκάϊ καρφωτή κεφαλιά 1 – 1.

Διατητής: Ψηλοπαναγιώτης Κ. – Βοηθοί: Λιανός Π. – Μπουρίκας Χ.

Συνθέσεις:

Α.Ο. Σπερχογείας ( Κλάδης Κων/νος): Λογιώτης, Τζεφερεμιναίος, Οικονομέας, Σεφεράσι, Λένα, Γκάϊ, Δημητρίου Ηλ., Ρούπας, Μαρίνος, Σαούτης Ι., Σαούτης Π..

Αστέρας Αρφαρών ( Βούτσας Τάκης): Σακκάς Κλ., Βανικιώτης Ν., Σακκάς Κ, Χριστόπουλος, Μπούρας Ν. Δ., Παντσιώτης, Μπούρας Χ. (90+2΄Βανικιώτης Απ.), Μπαράϊ, Μωραγιάννης Ι. ( 90+3΄Μπούρας Ν. Σ), Σέφα ( 65΄ Μπούρας Π.), Μωραγιάννης Π..

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο