Α.Σ. Πανθουριακός – Τέλος Άγρας 4 – 0: Άνετη επικράτηση των “Θουριωτών”

Εύκολο απόγευμα για την ομάδα του Πανθουριακού που επιβλήθηκε με το ευρύ  4 – 0 του Τέλου Άγρα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Οι γηπεδούχοι πήραν τα ¨ηνία¨ του αγώνα από το πρώτο κιόλας λεπτό έχοντας κλείσει τον Τέλο Άγρα στο μισό γήπεδο. Η καλή κυκλοφορία της μπάλα και η επιθετική τους πρωτοβουλία ¨καρποφόρησε¨ στο  26` λεπτό, όταν το παράλληλο γύρισμα του Καραχάλιου από αριστερά βρήκε στο ύψος της μικρής περιοχής τον Κουρεντζή που με το πλασέ άνοιξε το σκορ (1 – 0). Στο 39`  ανατράπηκε  ο Φαββατάς μέσα στην περιοχή από τον Κανελλόπουλο, με τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Τσουλάκο να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Ένα λεπτό αργότερα ο Γιαννακόπουλος εκτέλεσε  εύστοχα από τα 11 βήματα (2 – 0),  στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με προβάδισμα  δύο τερμάτων.

Ο επιθετικός μονόλογος των θουριωτών συνεχίστηκε και στην επανάληψη,  τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι από το 54ο λεπτό όταν ο Γιάννης Γιακουμής με σουτ έγραψε το 3 – 0 μετά από κάθετη πάσα του Φαββατά. Στα εναπομείναντα λεπτά όλα έδειχναν πως πλέον όλα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού και οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ουδεμία ανησυχία στα καρέ του Παναγιώτη Γιακουμή. Τέσσερα λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα του κ. Τσουλάκου, ο Κουρεντζής «σφράγισε» την νίκη για την ομάδα του με πλασέ (4 – 0) μετά από κάθετη του Κουντάνη που τον βρήκε μέσα στην περιοχή.  

Διαιτητής: Τσουλάκος Η. – Βοηθοί: Σωτηρόπουλος Κ., Πανόπουλος Π.

Συνθέσεις:

Α.Σ. Πανθουριακός (Σακελλαρόπουλος Τάκης):  Γιακουμής Παν., Μπούνας (60` Οδεμισιώτης), Γιαννακόπουλος, Σεντεμέντες Γιώρ., Ρασσιάς, Σεντεμέντες Γιάν., Ζαχαρόπουλος (60` Κουντάνης), Καραχάλιος, Φαββατάς, Κουρεντζής, Γιακουμής Γιάν. (60` Γεωργουλέας).

Τέλος Άγρας ( Λίτσας Δημήτρης):  Σαρρης, Σταυρόπουλος, Κανελλόπουλος, Βελλησάρης, Ανδρώνης, Κωνσταντόπουλος, Σερέτης, Ζόμπολος, Τσελάϊ, Οικονομόπουλος (74` Φουντεάνου), Νικολόπουλος (77` Καραχούντρης).

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο