Για το καλύτερο αύριο με ΠΑΟΚ η Καλαμάτα 80

Ακόμα ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι στην VOLLEY LEAGUE δίνει αύριο το απόγευμα στις 5 στο κλειστό της παραλίας η Καλαμάτα 80 με αντίπαλο τον περσυνό Κυπελλούχο Ελλάδος στην Τέντα ΠΑΟΚ. Στόχος της Καλαματιανής ομάδας για ένα ακόμη δύσκολο σίγουρα παιχνίδι να παίξει όσο καλύτερα μπορεί ώστε με την βοήθεια των φίλων της από τις κερκίδες να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί να της ανήκει από τον μεγάλο της αντίπαλο. Το αγωνιστικό πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής και τα διαιτητικά δίδυμα που θα σφυρίξουν είναι

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Γυμναστήριο Παραλίας, 17.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Ο. Καλαμάτα 80 – Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Γεράνιος, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Σπίνας, Κοσμάς, Γραμματεία: Βλαχούλη.

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», 20.00 (EΡΤ-3 HD): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Μυλωνάκης, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Καπότης, Κατσιάρας, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Γυμναστήριο Ζηρινείου, 19.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Ο.Π. Κηφισιάς – Πήγασος Πολίχνης
Διαιτητές: Αγγελίδης, Νικάκης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Παυλάκης, Σπίγγου, Γραμματεία: Μισιάκα.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ-ΜΙΛΩΝΑΣ

Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει, πως μετά από έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων ο αγώνας ανάμεσα στον Α.Ο. Φοίνικα Σύρου και τον Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων για την 8η αγωνιστική της Volley League, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 17/12 ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω απαγορευτικού απόπλου που σύμφωνα με τις προγνώσεις της Ε.Μ.Υ. αναμένεται να εκδοθεί από το βράδυ του Σαββάτου από και προς τα νησιά του Αιγαίου.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο