Γ.Σ. Μεσσηνιακός – Αστέρας Βαλύρας 2 – 4: Με χατ – τρικ του Καραγεωργού απέδρασε από το “Στ. Παπαδόπουλος”

Απέδρασε τελικά με το  τρίποντο ο Αστέρας Βαλύρας από το γήπεδο «Στ. Παπαδόπουλος» με αντίπαλο τον Μεσσηνιακό, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το τεσσαρακοστό δευτερόλεπτο της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του ματς ευτύχισαν να πάρουν προβάδισμα με το σουτ του Καραγιαννίδη. Όμως, η απειρία και η έλλειψη παικτών στον πάγκο για την νεανική ομάδα του Φραγκίσκου Κεράνη λειτούργησαν ως ανασταλτικοί παράγοντες στο να διαχειριστούν και ν` αξιοποιήσουν το γρήγορο προβάδισμα.

Στον αντίποδα, οι παίκτες της Βαλύρας με την εμπειρία τους εξισορρόπησαν άμεσα την ψυχρολουσία του 40ου δευτερολέπτου. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι δύο αλλαγές του Νίκου Μανιατέα στο 46` λεπτό που άλλαξαν εντελώς την εικόνα του παιχνιδιού, με  κορυφαίο τον Καραγεωργό που από την ώρα που μπήκε δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, ενώ σημείωσε και χατ – τρικ.

Σημαντικές στιγμές της αναμέτρησης:

1` Γκολ Μεσσηνιακός (0,40“ Δευτερόλεπτο): Σουτ του Καραγιαννίδη 1 – 0.

13` Από δεξιά σέντρα του Χασανέα, στην ¨καρδιά¨ της άμυνας ο Χόχολης την κεφαλιά ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Λίβα..

15` Κάθετο γέμισμα του Σχινά στην πλάτη της άμυνας του Μεσσηνιακού, ο Καρύδης κατέβασε ωραία με το στήθος μπήκε στην περιοχή και έκανε το πλασέ απέναντι από τον Τσούλο, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων σε ετοιμότητα αρνήθηκε την παραβίαση της εστίας του, αφού εκτινάχθηκε δεξιά και μπλόκαρε.

22` Γκολ Αστέρας Βαλύρας:  Σέντρα – σουτ του Έλτον από δεξιά, η μπάλα διέγραψε μεγάλη καμπύλη ξεγελώντας τον Τσούλο καταλήγοντας στο δεξί του παραθυράκι 1 – 1.

35` Σουτ του Χαρμπίλα η λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

55` Σουτ του Καραγεωργού η μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τσούλου.

59` Σέντρα του Έλτον από δεξιά, στο κέντρο της άμυνας ο Καραγεωργός την κεφαλιά, νέα εκπληκτική επέμβαση του Τσούλου στην αριστερή του γωνία.

60` Γκολ Μεσσηνιακός: Διαγώνιο σουτ του Καραγιαννίδη 2 – 1.

62` Γκολ Αστέρας Βαλύρας: Λάθος συνεννόηση Πογκίνι με τον Τσούλο, ο Καραγεωργός το εκμεταλλεύθηκε, έκλεψε την μπάλα, γύρισε και πλάσαρε σε κενή εστία 2- 2.  

64` Κεφαλιά του Καραγεωργού, νέα μεγάλη επέμβαση του Τσούλου.

66` Γκολ Αστέρας Βαλύρας: Εκτέλεση κόρνερ του Χαρμπίλα, ο Καραγεωργός πήρε την κεφαλιά η μπάλα στη δεξιά γωνία του Τσούλου 2 – 3.

88` Πέναλτι: Χέρι του Δημόπουλου εντός περιοχής, ο διαιτητής Νικολόπουλος Ηλίας έδειξε την άσπρη βούλα.

89` Γκολ Αστέρας Βαλύρας: Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καραγεωργός  2 – 4.

Διαιτητής: Νικολόπουλος Ηλίας – Βοηθοί: Μιχαλόπουλος Γεώργιος – Φωτόπουλος Χρήστος

Γ.Σ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ( Κεράνης Φραγκίσκος): Τσούλος, Καραγιαννίδης, Πογκόνι, Ρασσιάς, Γκουλγκούρης, Χόχολης, Ζαχαρίας, Κότσης ( 73` Δημόπουλος), Αβντίου, Τόλιας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ ( Μανιατέας Νικόλαος): Ματθαίος – Λίβας, Έλτον Ντέρχια, Καστριτσέας, Σχινάς, Πετρουλάκης, Ζέππος, Τοντόροφ (76` Κερανούδης), Βλαχάκης ( 46` Χαρμπούτ), Χαρμπίλας ( 86` Στυλιανός), Καρμπαλιώτης ( 46` Καρραγεωργός), Καρύδης.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο