Δίκαιη μοιρασιά στο ”Πέτρος Γεωργανάς” – Σπερχογεία – Ολυμπιακός Ανάληψης 1-1

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι Σπερχογεία και Ολυμπιακός Ανάληψης μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο ”Πέτρος Γεωργανάς” μπροστά στα μάτια αρκετών φίλων και των δύο ομάδων. Στο παιχνίδι καταγράψαμε όλες κι όλες μια φάση και ένα δοκάρι. Στο 33′ ο Τζεφερεμιναίος με ένα μακρινό σουτ από πλάγια έβαλε μπροστά στο σκορ 1-0 την ομάδα του Κώστα Κλάδη για να ισοφαρίσει στο 68′ ο Δασκαλάκης με πλασέ σε 1-1 που μόλις είχε περάσει σαν αλλαγή 2 λεπτά νωρίτερα. Το δοκάρι είχε είπαμε στο 46′ ο Ρούπας και την ευκαιρία στο 51′ πάλι για τους γηπεδούχους ο Μαρίνος όταν το σουτ που εξαπέλυσε έδιωξε σε ο κόρνερ ο Κατσίποδας.

Διαιτητής : Σκορδός Επόπτες : Τσαούση και Ξανθάκης

Κίτρινες κάρτες πήραν οι : Σεφεράσι, Λένα, Ι.Σαούτης, Χρ.Δημητρίου, Κακογιάννης και Δημητρακόπουλος.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ (Κώστας Κλάδης) Σακκάς, Τζεφερεμιναίος, Οικονομέας, Σεφεράσι, Λένα, Μούσα, Η.Δημητρίου, Μαρίνος (83′ Καμπανάρος), Μπακουρά (71′ Χρ.Δημητρίου), Ι.Σαούτης, Ρούπας (75′ Παν.Σαούτης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ (Νίκος Γεωργακλής) Κατσίποδας, Κακογιάννης, Στυλιανόπουλος, Δημητρίου, Παπανδρέου (86′ Ομέρι), Καλογερόπουλος, Δημητρακόπουλος, Παπαβασιλόπουλος, Ξυδιάς (66′ Θεοδοσόπουλος), Τσαούνι (66′ Δασκαλάκης), Κοντομανωλόπουλος (91′ Παναγιωτόπουλος).

Ολυμπιακός Ανάληψης
Ο Σταύρος Λάμιας και ο πάγκος της Σπερχογείας ζει με αγωνία το ματς
Ο πάγκος του Ολυμπιακού φαίνεται πιο χαλαρός στο παιχνίδι
Αρκετές παρεμβάσεις έχουν κάνει και θα κάνουν ακόμη οι Άνθρωποι της Σπερχογείας στο γήπεδο !!!.
Αρκετός ο κόσμος σήμερα στο γήπεδο, όλοι κοντά στην ομάδα, μπράβο !!!.
Δεν έληψαν όμως και οι όμορφες παρουσίες !!!.
Ο Νίκος Γεωργακλής επί το έργο.
Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο