Δεν μπόρεσε ο Νέος Άρις έμεινε στο 1-1 με την Α.Ε Αβίας

Ο Νέος Άρις έχασε αρκετές ευκαιρίες που δεν τις εκμεταλλεύτηκε και έμεινε στο 1-1 με την νεανική Α.Ε Αβίας στον Άρι. Οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Σαββίδη άνοιξαν το σκορ στο 42′ με πλασέ του Καμπανάρου από φάουλ του Λυκουρέζου για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι προς το τέλος του ματς στο 82′ με πέναλτι του Γιαννακόπουλου. Το ματς είχε και τρεις κόκκινες κάρτες, στο 45′ αποβλήθηκαν οι Μπούνας (Νέου Άρι) και Γεωργίκος (Α.Ε Αβίας) και στο 76′ ο Κατσιμαγκλής του Νέου Άρι.

** Η ομάδα του Νέου Άρι να πούμε ότι έχει πολλά παράπονα μόνο από τον Διαιτητή της αναμέτρησης Ηλία Σκόρδο για λανθασμένες αποφάσεις στο παιχνίδι. Επόπτες οι κύριοι Σωτηρόπουλος και Κορομηλάς.

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ (Γιώργος Μηλίτσης): Γιαννούλης, Κωνσταντόπουλος (50′ Τσίγκληρας), Κατσιμαγκλής, Αναστασόπουλος (65′ Θεοδωρόπουλος), Τσιριγώτης, Σκαλιώτης, Μπούνας, Παπαβασιλόπουλος, Καραπετιάν (70′ Κουδέρης), Κυριόπουλος (50′ Σταυριανέας), Γιαννακόπουλος (70′ Κυριακούλης).

Α.Ε ΑΒΙΑΣ (Νίκος Σαββίδης): Μπεκιάρης, Αλντέσκου, Μητσέας, Καμπανάρος, Λυκουρέζος, Μπουζαλάς, Σινάι, Λίτο (35′ λ.τρ Μπαχρέμι), Δημητρακάκος, Ψαλτήρας, Γεωργίκος.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο