Δεν τα κατάφερε ο Απόλλωνας έχασε 2-3 σετ από τις Αμαζόνες που πάνε τελικό

Παιχνίδι “απαγορευμένο” για καρδιακούς που κράτησε 3 περίπου ώρες έγινε σήμερα στο κλειστό της παραλίας με τον Απόλλωνα Καλαμάτας να χάνει στο τάι μπρείκ με 2-3 σετ από τις Αμαζόνες και να αποκλείεται έτσι από τον τελικό της Pre League Γυναικών για την άνοδο στην μεγάλη Εθνική κατηγορία. Από την κόλαση λοιπόν του 0-2 για τις φιλοξενούμενες στον παράδεισο του 2-2 βρέθηκε ο Απόλλωνας για να φθάσει η συνάντηση στο 5ο σετ όπου η αγωνία όλων όσων ήταν στη κερκίδα και όχι μόνο χτύπησε κόκκινο.

Πιο συγκεκριμένα στο πέμπτο σετ η ομάδα τoυ Απόλλωνα αν και βρέθηκε να προηγείται με 10-4 οι Αμαζόνες αντέδρασαν και αφού αρχικά ισοφάρισαν σε 14-14 ολοκλήρωσαν την αντεπίθεση τους παίρνοντας τελικά το σετ με 19-17!!!!!!! αλλά και το παιχνίδι με το τελικό για αυτές 3-2.

Τα σετ: 22-25, 23-25, 26-24, 25-8, 17-19.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπάμπης Μυτσκίδης): Φάιλο, Ζωίδου, Αποστολοπούλου, Τόσι, Κόλλια, Τσομπανίδου / Γιόλλα Ν. (λ), Ξανθη, Μαυροείδη, Γιόλλα Ειρ..

Α.Ο.Ν. ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Βασίλης Πανδής): Βυθούλκα, Φακοπουλίδου, Νικολαΐδη, Εσντέλ, Χριστοδούλου, Καλλή / Γκιαούρη (λ), Τζαφέρη (λ), Σιμανίκοβα, Κορρέ, Γκρέκα, Μαραθοκαμπίτου.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο