Δευτέρα το παιχνίδι Καλαμάτα 80 – Φοίνικας Σύρου

Τέταρτη αγωνιστική το αύριο Σάββατο 18 και την Δευτέρα 20/11 στην Volley League με την Καλαμάτα 80 να υποδέχεται στο κλειστό της παραλίας τον Φοίνικα Σύρου.

Ο αγώνας της Καλαματιανής ομάδας με τους Νησιώτες θα αρχίσει στις 8.15 το βράδυ της Δευτέρας και θα μεταδοθεί ζωντανός από την ΕΤ3. Στόχος της Κ80 όπως σε όλα τα παιχνίδια βέβαια ανεξάρτητα με το όνομα του αντιπάλου είναι η συγκέντρωση βαθμών ή βαθμού που θα είναι πολύτιμοι για αυτήν στον τελικό απολογισμό. Με την αγωνιστική αυτή σκέψη ο Παναγιώτης Ντάκουρης και οι συνεργάτες του, θα ολοκληρώσουν χωρίς ουσιαστικά προβλήματα την προετοιμασία της Κ80, για την κόντρα με ένα αντίπαλο ο οποίος τα τελευταία χρόνια ανήκει στις παραδοσιακές δυνάμεις της μεγάλης Εθνικής κατηγορίας του Ελληνικού βόλει.

Από την πλευρά της η διοίκηση του τμήματος, οι προπονητές και οι παίκτες της Μεσσηνιακής ομάδας καλούν τους φίλους του συλλόγου αλλά και του βόλει να δώσουν και αυτοί την δική τους βοήθεια για το θετικό αποτέλεσμα με την δυναμική τους παρουσία στις κερκίδες του κλειστού. Τέλος το πλήρες πρόγραμμα και οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής είναι

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Γυμναστήριο Ζηρινείου, 17.00: Α.Ο.Π. Κηφισιάς – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Βελώνης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Παπαθανασίου, Καλούδας, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Γυμναστήριο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» Πολίχνη, 18.00: Πήγασος Πολίχνης – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βασδέκης, Καπλάνης, Γραμματεία: Πασπάλα.

Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» Ορεστιάδα, 19.00: Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας – Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Κουτσούλας, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Ζηλιασκοπούλου, Βαλκανιώτης, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Γυμναστήριο Παραλίας Καλαμάτα, 20.15: Α.Ο. Καλαμάτα 80 – Α.Ο. Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Πρέντζας, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κοσμάς, Σπίνας, Γραμματεία: Βλαχούλη

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο