Δεύτερη χρονιά το “Kalamata Street Pole Vault” στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας

Η επιτυχημένη διοργάνωση του «Kalamata Street Pole Vault» έρχεται για δεύτερη χρονιά στην Κεντρική Πλατεία – Βασ. Γεωργίου της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον κατοίκων και επισκεπτών.

Ο ΓΣ ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 με την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου διοργανώνει στις 11-12 Μαΐου το 2ο Διεθνή Αγώνα Άλματος επί Κοντώ με την ονομασία KALAMATA STREET POLE VAULT – VOLVO ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ, με συμμετοχές δεκάδων κορυφαίων αθλητών και αθλητριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό (Αγώνες Ανδρών, Γυναικών, Παίδων, Κορασίδων).

Συνδιοργανωτές των αγώνων είναι ο Δήμος Καλαμάτας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας. Η καινοτομία των αγώνων είναι ότι υλοποιούνται σε υπαίθριο χώρο, στην ευρύχωρη κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, γεγονός που προσφέρει την ευκαιρία σε χιλιάδες κόσμο να παρακολουθήσει ζωντανά και σε απόσταση ‘αναπνοής’ το εντυπωσιακό θέαμα των αλμάτων σε ύψη 5 και πλέον μέτρων!

Μετά την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, οι φετινοί αγώνες έχουν αναβαθμιστεί με την ένταξή τους στα OUTDOOR CHALLENGER MEETING, παρέχοντας τις προδιαγραφές να συμμετέχουν ξένοι αθλητές/τριες με τις επιδόσεις τους να καταμετρούνται στο διεθνές καλεντάρι αγώνων της IAAF και το Ελληνικό καλεντάρι αγώνων του ΣΕΓΑΣ.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο