Διαγόρας: Τι λέει ο προπονητής Πάρις Ανδράλας για την συμμετοχή στο βορρά

Ο κόουτς του Διαγόρα, Πάρης Ανδράλας, λύνει την απορία για τους λόγους που οδήγησαν την ομάδα της Ρόδου να ζητήσει να παίξει στο Βόρειο Όμιλο της Super League 2 και στέλνει το δικό του μήνυμα για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Ο Διαγόρας είναι η ομάδα που συμπλήρωσε το… παζλ στη Super League 2 με την παρουσία της στο Βόρειο Όμιλο.
Το αίτημά της να αγωνιστεί εκεί δημιούργησε απορία κι ο προπονητής της ομάδας του νησιού των Δωδεκανήσων, Πάρης Ανδράλας, μέσω του «Gazzetta» εξηγεί τους λόγους που οδήγησαν τους διοικούντες την ομάδα να πάρει αυτήν την απόφαση.
Κόουτς, πείτε μας λίγο για τα πράγματα στην ομάδα μέχρι στιγμής.
«Στην ομάδα ήταν σίγουροι ότι τελικά θα αγωνιστούμε στη Super League 2 και από τον Σεπτέμβριο αρχίσαμε να χτίζουμε την ομάδα. Ο χρόνος που είχαμε δεν ήταν πολύς και έπρεπε πολύ γρήγορα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Καταλαβαίνετε ότι την περίοδο που κινηθήκαμε για να φτιάξουμε το ρόστερ μας δεν μας δόθηκαν και πολλές επιλογές. Ετσι οδηγηθήκαμε σε μια ομάδα 15 παικτών, όπου μόνο τρεις εξ αυτών είναι πάνω από 25 ετών. Ο κορμός μας είναι νέα παιδιά. Οι ελεύθεροι παίκτες ήταν λίγοι και δεν είχαμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε πολλούς. Δεν είχαμε πολλές επιλογές».

Δημιουργήθηκε απορία για το γεγονός ότι ο Διαγόρας ζήτησε να πάει στο Βόρειο Όμιλο. Θέλετε να μας εξηγήσετε τι έχει γίνει;

«Εμείς δουλεύουμε για να παίξουμε. Αυτό που μας νοιάζει είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Στην Ελλάδα πρέπει να είσαι προσαρμοστικός, να βρίσκεις άμεσα λύσεις διότι η διαμορφωθείσα κατάσταση με τα πενιχρά έσοδα σε κάνει να είσαι προσαρμοστικός και να βρίσκεις λύσεις. Ετσι, λοιπόν, οι διοικούντες την ομάδα αξιολόγησαν τα έσοδα και τα έξοδα που θα έχουμε και σε συνδυασμό με την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων αποφασίσαμε να πάμε στον Βόρειο Όμιλο».

Αγωνιστικά, δεν είναι λάθος να πάτε στο Βόρειο Όμιλο;

«Δεν νομίζω ότι είναι λάθος. Ο Νότιος έχει πιο ιστορικές και δυνατές ομάδες. Φυσικά και στον Βόρειο υπάρχουν, αλλά θεωρούμε ότι εκεί θα μπορέσουμε να πάμε στο Γενάρη – όπου και περιμένουμε να ενισχυθούμε περεταίρω – με περισσότερους βαθμούς. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να τονίσω και να ξεκαθαρίσω είναι πως είτε στο Βόρειο είτε στο Νότιο Όμιλο, όλα εξαρτώνται από εμάς. Όλα είναι στα πόδια μας».

Πηγή: mikriliga.gr

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο