Διπλό ο Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου, 1-3 τον Ατρόμητο Πλατύ

Ο Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου είχε την ουσία και πέτυχε μια σπουδαία νίκη μέσα στην Σπερχογεία επί του Ατρόμητου Πλατύ με 1-3. Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μισάωρο όπου έκαναν κάποιες ευκαιρίες αλλά η ομάδα του Λυκούργου Ανδρώνη μετά τις δύο γρήγορες αλλαγές που έκανε πήρε τον έλενχο και άνοιξε το σκορ στο 40′ με από πλάγια του Καραηλία. Στο 2ο ημίχρονο και στο 69′ ο Πουλόπουλος με με σουτ διπλασίασε τα τέρματα για τον Παπαφλέσσα για να έρθει στο 69′ ο Καρούμπας μετά από σέντρα του Κωστόπουλου να κάνει το 0-3. Από εκεί και μετά και οι δύο ομάδες έμειναν από δυνάμεις και δεν είδαμε κάτι ιδιαίτερο πέραν του γκολ που μείωσε ο Ατρόμητος στο 79′ σε 1-3 με μία φωτοβολίδα του Μαρίτσα. Εκατέρωθεν χάθηκαν ευκαιρίες με τους Κοντόπουλο στο 15′, Ροβολή στο 21′ και 35′, Τσίγκα στο 22′, Τσουκαλά στο 60′, Μαρίτσα στο 71′ και Γιαννακόπουλο στο 80′.

Κίτρινη κάρτα αντίκρισε μόνο ο Μάρκου.

Διαιτητής : Ψηλοπαναγιώτης Επόπτες : Βοσνάκης, Μπασιλάρης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ (Γιώργος Γαλανόπουλος): Δουβίκας, Σουλιμάς (64′ Κοτσιλιέρης), Βεργής (53΄Ψυρρής), Λίνας, Ηλιόπουλος, Μαρίτσας, Κοντόπουλος, Βαλσαμάκης, Ροβολής (53′ Γιαννακόπουλος), Σπύρος (53′ Δημέας), Τσίγκας (71′ Τσαγκάρης).

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ (Λυκούργος Ανδρώνης) : Λύσσαρης, Νικολάε, Φ. Ηλιόπουλος, Πουλόπουλος, Καραηλίας, Θ. Ηλιόπουλος (17′ Τσουκαλάς – 70′ Ζόμπολας), Κωστόπουλος, Καρούμπας, Σωτηρόπουλος, Φλέσσας, Μάρκου (24′ Μαθιόπουλος.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο