Είχε την ουσία η Ράχη και πήρε την πρόκριση με 2-1 εις βάρος του Ηρακλή

Καλό παιχνίδι έγινε πριν λίγο στο ”Παν. Μπαχράμης” η Ράχη είχε την ουσία και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου κερδίζοντας τον Ηρακλή Καλαμάτας με 2-1. Δε γενικές γραμμές παίχτηκε ανοιχτό ποδόσφαιρο χωρίς όμως τις μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η Ράχη από το 35′ και μετά έδειξε να πατά καλύτερα στο γήπεδο, απειλώντας περισσότερο. Οι φιλοξενούμενοι υστέρησαν λίγο στις τελικές προσπάθειες που όσες φορές χρειάστηκαν οι αντίπαλοι αμυντικοί έδιωξαν.

Το ματς

Στο 37′ σουτ του Μπέγκα απόκρουσε ο Αλάμαρας σε πρώτο χρόνο, η μπάλα όμως πήρε τροχιά προς τα δίχτυα και λίγο πριν περάσει τη γραμμή με υπερένταση απομάκρυνε ο γκολκίπερ του Ηρακλή. Στο 41′ σουτ διαγώνιο στη κίνηση του Βράπι η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία του Αλάμαρα γράφοντας το 1 – 0. Στο 63′ από κεφαλιά του Τσιμπούρη έγινε το 2 – 0 για την Ράχη μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ. Στο 91′ ο Φυκούρας ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή κερδίζοντας το πέναλτι για τον Ηρακλή, εκτέλεσε ο Μιχαλόπουλος και μείωσε σε 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής : Ψηλοπαναγιώτης Επόπτες : Π. Νικολόπουλος, Λιανός

ΠΑΣ ΡΑΧΗ (Δημήτρης Παυλόπουλος) : Τσελά, Κιόρρι, Βράπι, Αντωνόπουλος, Τζιόλας, Μπέγκα, Τσιμπούρης, Tomasek, Γεωργιόπουλος (84′ Κότσης), Μαστροκάλος, Ζωγόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Άρης Γαλανόπουλος) : Αλάμαρας, Χατζίου, Τζάννες, Ψωρομύτης, Μιχαλόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Φικούρας, Χριστόπουλος, Δαρσακλής, Παπαδέας, Βαΐτσης.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο