Είχε την ουσία ο Ηρακλής, 1-2 την Σπερχογεία

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε σήμερα στη Σπερχογεία όπου ο Ηρακλής Καλαμάτας είχε την ουσία και πήρε την σπουδαία νίκη που ουσιαστικά του δίνει και την παραμονή στην κατηγορία με 0-2 απέναντι στην Σπερχογεία που είχε τις φάσεις για να πάρει κάτι θετικό δεν τις μετέτρεψε όμως σε γκολ. Και οι δυο ομάδες παρουσιάστηκαν στο γήπεδο με αρκετές απουσίες που αν δεν υπήρχαν ίσως να ήταν διαφορετική η ροή του παιχνιδιού και το αποτέλεσμα.

Στο παιχνίδι τώρα και οι δύο ομάδες είχαν ρυθμό δύναμη αλλά και ευκαιρίες και στα 90 λεπτά αλλά είπαμε η ομάδα του Άρη Γαλανόπουλου είχε τα γκολ και πήρε το τρίποντο. Στο 62′ ο Μουρούφας με σουτ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους για να έρθει στο 84′ ο Βλαχάκης με πλασέ από σέντρα του Φυκούρα να κάνει το 0-2. Στο 88′ ο Σούλα με πλασέ μείωσε σε 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Ευκαιρίες χάθηκαν και από τις δύο ομάδες με τους Γ. Παπαδέα στο 5′, Φυκούρα στο 9′ και 76′, Δαρσακλή στο 15′, Σούλα στο 21′ και 24′, Η. Δημητρίου στο 34′ και 72′, Π. Δημητρίου στο 64′ και στο 90′ η ευκαιρία του αγώνα όταν ο Σούλα από πλάγια σχεδόν μόνος του πλάσαρε άουτ. Ο ίδιος παίχτης είχε στο 13′ σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 30′ ανατράπηκε ο Γ. Σαούτης στην περιοχή από τον Μπεσσή ο κύριος Πλακογιάννης έδωσε στην αρχή πέναλτι και κόκκινη κάρτα αλλά μετά πήρε την απόφασή του πίσω μετά από υπόδειξη της επόπτης κυρίας Χαλκιαδάκη για επιθετικό φάουλ του παίχτη της Σπερχογέιας κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Κίτρινη πήραν οι Η.Δημητρίου, Μπρακούλιας, Φυκούρας, Κωνσταντόπουλος και Τζ. Παπαδέας.

Διαιτητής : Πλακογιάννης Επόπτες : Τσοπανάκης, Χαλκιαδάκη

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ (Σωτήρης Μπουραντώνης) : Σακκάς, Τζεφερεμιναίος, Π. Δημητρίου, Λένα, Σεφεράσι, Μούρτος, Γ. Σαούτης, Ηλιόπουλος, Σούλα, Μαρίνος (81′ Γ. Δημητρίου).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Άρης Γαλανόπουλος): Μπεσσής, Μπρακούλιας, Φυκούρας, Βαίτσης, Ψωρομύτης, Κωνσταντόπουλος, Τζ. Παπαδέας, Βλαχάκης, Δαρσακλής, Γ. Παπαδέας, Μουρούφας (78′ Δαραβίγκας).

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο