Εκδρομή ΣΔΥΜ στον 40° Επετειακό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2023

Ο ΣΔΥ Μεσσηνίας διοργανώνει 2ήμερη εκδρομή στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2023 για τον 40° Επετειακό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες 10 & 5 χλμ.

Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος θα διαθέσει πούλμαν που θα αναχωρήσει από την Καλαμάτα το Σάββατο 11/11/2023 στις 06:30πμ από τα γραφεία του Συλλόγου (Ανατολικό Κέντρο – Κτίριο 31, γήπεδο Μεσσηνιακού – Παλαιό στρατόπεδο) και θα επιστρέψει από Αθήνα την Κυριακή 12/11/2023, ώρα 18:00 με σημείο αναχώρησης την πλατεία Καραϊσκάκη, μπροστά από το ξενοδοχείο STANLEY.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην εκδρομή αυτή παρακαλείστε να ενημερώσετε εγκαίρως το μέλος του συλλόγου μας και ταμία, Παναγιώτη Καμπά στο τηλέφωνο 6982079080 για το κλείσιμο της θέσης σας στο πούλμαν.
Λόγω της μεγάλης συμμετοχής του Συλλόγου μας στους αγώνες του Νοεμβρίου στην Αθήνα, αναμένεται αυξημένη ζήτηση, γι΄ αυτό θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας και φυσικά η κατοχύρωση της θέσης επιβίβασης θα γίνεται μόνο με την καταβολή του αντιτίμου εισιτηρίου.

Το πούλμαν με το που θα φθάσει στην Αθήνα θα μεταβεί στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ που βρίσκεται στο Ολυμπιακό Συγκρότημα του Φαλήρου, όπου θα γίνει η διανομή & παραλαβή των αριθμών συμμετοχής με το chip χρονομέτρησης και των πακέτων συμμετοχής για όλους τους συμμετέχοντες και θα παραμείνει για περίπου δύο ώρες.

Μετά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής το πούλμαν για όσους επιθυμούν να μετακινηθούν μέχρι το κέντρο τις Αθήνας, θα μεταβεί στην Πλατεία Συντάγματος. Για τους αθλητές που θα μεταβούν με δικά τους μεταφορικά μέσα, το ραντεβού συνάντησης με την αποστολή, θα γίνει στην κεντρική είσοδο του κλειστού γηπέδου TAEKBONTO στις 10:30 π.μ του Σαββάτου 11/11/2023 για την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία.

Το ΔΣ του Συλλόγου

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο