Εκτός για ένα Μήνα τουλάχιστον ο Πασάς, πλήγμα για την Καλαμάτα

Ο τραυματισμός του Γιάννη Πασά στο παιχνίδι με την Επισκοπή ήταν τελικά σοβαρός και ο φορ της Καλαμάτας θα μείνει εκτός πλάνων της ομάδας για ένα μήνα τουλάχιστον. Χθες ο παίχτης έκανε χειρουργείο στην Αθήνα με πρόβλημα στο Μηνίσκο.

1η παρατήρηση , ο τραυματισμός του παίχτη ήταν κληρονόμημα από τα άθλια γήπεδα που προπονείται η ομάδα η οποία κάνει τον ζητιάνο για πολλά χρόνια και πολύ φοβάμαι ότι θα υπάρχει συνέχεια χτύπα ξύλο.

2η παρατήρηση ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ, μάλλον η διοίκηση της ομάδας μας δουλεύει ψηλό γαζί. Πως είναι δυνατόν ο παίχτης να είναι τραυματίας να έχει κάνει χειρουργείο και σε ερώτηση φίλου δημοσιογράφου (και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για την ενημέρωση καθώς όλα πάνε μονοκούκι σε κάποιους) προς την διοίκηση για τον τραυματισμό του Γιάννη Πασά η απάντηση ήταν : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ.

*** Ντροπή και μόνο ντροπή κύριοι, δεν μου λέτε ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ??? για να καταλάβουμε. Νομίζετε ότι με αυτά που κάνετε θα κερδίσετε τον κόσμο και την άνοδο ??. Αυτά δεν τα κάνουν ούτε στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Σοβαρευτείτε επιτέλους πριν είναι πολύ αργά. Αν δεν θέλετε την ομάδα ψηλά να να μας το πείτε να μην ξανασχοληθούμε πάλι. Με αυτά που κάνετε στο τέλος θα παίζετε μόνοι σας.

** ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΣΑ γιατί η ομάδα τον έχει ανάγκη για την συνέχεια !!!!

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο