Ελεύθερη είσοδος στο Απόλλωνας- Αμαζόνες

Ελεύθερη θα είναι η είσοδος στο πρώτο αγώνα των Play out της Pre League Γυναικών Απόλλωνας- Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας (Τετάρτη 19/4, 8.30μ.μ.) όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η διοίκηση της Καλαματιανής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ασπρόμαυρου συλλόγου για το παιχνίδι που θα γίνει μετά το επίσης ιστορικό παιχνίδι για τους άνδρες Καλαμάτα 80- ΑΣ Κέρκης(6μ.μ.) αναφέρει τα παρακάτω

«Ένα επαρχιακό σωματείο σαν το δικό μας, παρ’ όλο που έχει να αντιμετωπίσει ένα πολύ πιο απαιτητικό οικονομικά και δύσκολο πρωτάθλημα λόγω του μεγάλου όγκου των μετακινήσεων, δε ξεχνά ποτέ το κοινωνικό του πρόσωπο! Προέρχεται από την κοινωνία και προσφέρει πίσω σε αυτή στο βαθμό που μπορεί.

Έτσι λοιπόν για τον πρώτο αγώνα πλέι οφ η διοίκηση μας αποφάσισε αντί αντιτίμου να υπάρχει ένα κουτί ενίσχυσης του δημοτικού παντοπωλείο της πόλης μας που βοηθά ήδη 167 ευάλωτες οικογένειες.

Μαζί μπορούμε Περισσότερα. Όλοι στο κλειστό την Τετάρτη 19 Απρίλη .

Και οι 2 ομάδες της πόλης μας έχουν ανάγκη το παλμό και τη στήριξη του κόσμου! Πάμε Μαζί!» σημειώνουν χαρακτηριστικά οι υπεύθυνοι του Απόλλωνα.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο