Ενίσχυση στο τεχνικό επιτελείο της Εράνης με Κομνηνό Μπατζάκα

Η Εράνη Φιλιατρών ενισχύεται στο τεχνικό της τιμ με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Κομνηνό Μπατζάκα, που θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή της ομάδας Θοδωρή Γιακαλή.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Εράνης:

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης γνωστοποιεί την έναρξη της συμφωνίας με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Κομνηνό Μπατζάκα που εντάσσεται στο τεχνικό τιμ ως άμεσος συνεργάτης του προπονητή.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, επισήμανε στην επίσημη σελίδα της ομάδας:

<< Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση της Ερανης για την εμπιστοσύνη.

Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Με κέρδισε η ζεστασιά και η ευγένια των ανθρώπων, την οποία εύκολα εισπράττεις με την έλευση σου εδώ.

Η πρόκληση είναι μεγάλη… Όπως επίσης και η θέληση των ανθρώπων της διοίκησης για βελτίωση και εξέλιξη. >>

Βιογραφικό:
Έχει γεννηθεί στις 24 Απριλίου του 1998 στη Μυτιλήνη.
Είναι απόφοιτο της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Επίσης, εχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη “φυσιολογία της άσκησης και προπονητική”. Ακόμη έχει πιστοποιηθεί από προγράμματα όπως “Προπονητική επιβάρυνση και φυσική κατάσταση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο”, “Sports Data Analyst” και «FIFA 11+, F-Marc Injury Prevention Program». Ακόμη είναι και κάτοχος UEFA B’ και UEFA D’.

Επιπλέον, έχει λάβει μέρος σε πολλά σεμινάρια και συνέδρια, ενώ έχει κάνει επιστημονικές παρουσιάσεις σε διεθνή συνέδρια και δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά.

Συλλόγους που έχει εργαστεί: το 2019-20 στην ΑΣ Πράσινη Ακαδημία Ποδοσφaίρου Παναθηναϊκός Κομοτηνής ως προπονητής Κ10 και Κ12.

Το 2020-21 ήταν προπονητής φυσικής κατάστασης στον Αιγεύς Πλωμαρίου και το 2021-22 στον Αιολικό Μυτιλήνης.

Τη περσινή σεζόν διετέλεσε προπονητής φυσικής κατάστασης στην Α.Ε. Ερμιονίδας.

Φέτος από τον Αύγουστο έως αρχές Οκτωβρίου βρέθηκε στην Επισκοπή Ρεθύμνου.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο