Επιµένει η Σπάρτη να περάσει η Ολυµπιακή Φλόγα από την περιοχή που ανέδειξε 41 Ολυµπιονίκες

Θεσµική αντιπροσωπεία της Λακωνίας, βρέθηκε στην Αθήνα και στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ολυµπιακής Επιτροπής για το θέµα που έχει να κάνει µε τη διαδροµή της Ολυµπιακής Φλόγας εν’ όψει των Αγώνων του Παρισίου.
Η διαδροµή της Φλόγας δεν περιλαµβάνει τη Σπάρτη και για τον λόγο αυτό, υπάρχει δυσαρέσκεια και αντίδραση από πλευράς Λακωνίας.
Η αντιπροσωπεία της Λακωνίας, είχε επαφή µε τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο, όπου και συζητήθηκε το ζήτηµα.Στη συνάντηση, παρευρέθηκε ο Γενικός Γραµµατέας της ΕΟΕ, Μανώλης Κολυµπάδης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Ολυµπιακής Λαµπαδηδροµίας, Θανάσης Βασιλειάδης.
Στη συγκέντρωση αυτή, παρευρέθηκε ο Δήµαρχος της Σπάρτης Μιχάλης Βακαλόπουλος, ο αντιπρόεδρος του δ.σ. του δικηγορικού συλλόγου Σπάρτης και δηµοτικός σύµβουλος Σπάρτης, Στέφανος Βρεττάκος και ο πρόεδρος του δ.σ. του Επιµελητηρίου Λακωνίας, Γιάννης Παναρίτης.
Η Λακωνική αποστολή, γνωστοποίησε, εκ νέου τα επιχειρήµατα της και ζήτησε να περάσει η Φλόγα απ’ τη Σπάρτη που έχει να επιδείξει ξεχωριστή ιστορία και 41 Ολυµπιονίκες.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο